Hol szoktatok egészen kicsi (74-80-as) kislány bugyit venni?
Léteznek ennyire vékony gyerekek. Nekem is van ilyen ismerősöm, bár nekik a 2 éves 80-86-ost hord... Vékony és alacsony is, de már szobatiszta, így neki is kell valahonnan bugyi...
Egyébként azt hiszem, H&M-ben vettek neki, vagy nagyobb méretnél a guminál kicsit összevarrták.
Én volt, hogy a pelenkára adtam még rá egy bugyit, mert mikor megtelt, mindig lehúzta a pisis pelust a súly, és a térdénél fityegett neki a pelenka. Így kis nyári ruha alá kapott pelenkát és bugyit is.
Most 9 éves, és a Tezenisben 4 évesre való bugyi jó rá méretben(h&mben meg a 122es, pedig 130 centi), nem alacsony, csak vékony, kb akkora csípőre, mint 2 évesen hurkásan volt:) Tezenisben tudsz venni ilyen kicsit, de biztos brendonban is árulnak, de szerintem furcsa ilyen kicsire bugyit adni pelenka nélkül, ha meg pelenkával adod, egy két számmal nagyobb kell.
Keresztelőre lesz? Nekem arra volt külön bugyim kisbabaként, a keresztruhával járt, de az nem ilyen normális volt, hanem csupa fodor "díszbugyi" volt, természetesen pelenka fölé.
86-92-t kapott..azt sem mindig kaptam
4 èves ès a 92 mèg mindig nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!