Hol lehet 34kg 155-160cm magas pálcika kislány 10évesre nadrágot venni? Ami hosszra kell rá, abban felül 2szer belefér, ami fent jó, az bermuda, vagy nyomja a gumis behúzás(amit nem csodálok, és még hülyén is néz ki benne)
10 évesen 160 cm magas? :O
Varrónővel megoldható bevenni belőle felül!
Igen, ő ilyen magas.
Bátyja se alacsony, igaz, ő a küszöböt is megeszi, nála ilyen probléma nincs(csak 175cm magas, 12évesen)
Apjuk 200cm, én 180cm, és mind a két oldalról csak magas gént tudtunk adni.
Kínaikban esetleg vagy pl a Tally Weijlben a 32-es méretnek a dereka nagyon kicsi (picit lehet, hosszú lenne neki, de nem biztos meg pár cm-t fel lehet hajtani). Nem tudom, az elég lenne-e vagy az is nagy, de ha mindegyik bő, akkor be lehet vetetni varrónővel akár ilyen 10 centiket is.
Esetleg még a Kiket lehetne megnézni, a gyerekruhák elvileg 176 cm-ig vannak lányoknál.
XXS-es felnőtt méret bármelyik ruhaboltban.
Tallyban a 32-es tényleg kicsi derékban, viszont hosszban nem.
Zara?
Tallyban igen, a 32-34 esek, de stradiban, zarába, bershkában keresd a legkisebb felnőtt méreteket. Hajtsátok fel a szárát, az most úgyis menő.. Sőt sok nadrágot eleve bookalengetősre csinálnak, szerintem jó lenne neki.
Kínaiban is árulnak pár kisebbet, de szerintem azok a kicsik is nagyok..
Nekem igaz, fiam van, de hasonló paraméterekkel. Kizárólag a H&M-ben találok super slim fit nadrágot rá, lány ruhákban még nagyobb a kínálat. Ott próbáltad már?
Mellesleg 08.27-31. között minden gyerekruha 20 % kedvezmény.
A h&m ben nagy méretek vannak.. Ott átlagosan dundi gyerekekre terveznek, a felnőtt ruháik is sokkal nagyobbak.
Nekem a H&Mben 34-32 kell, Bershkából meg zarából meg a többiből 36. A H&m és c&aban nagyok a méretek, ahogy mojitoban, sinsayban is.
Tényleg vidd el ha van felétek zara, ott pici minden méret, van külön teens kollekciója is.
Hát pedig én a H&M-ben találok a 10 éves, 28 kg-os, 145 cm magas gyerekre nadrágot. Persze csak online.
Kérdező, extra szűk fazonú, 158-as lány nadrágok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!