Hol lehet 34kg 155-160cm magas pálcika kislány 10évesre nadrágot venni? Ami hosszra kell rá, abban felül 2szer belefér, ami fent jó, az bermuda, vagy nyomja a gumis behúzás(amit nem csodálok, és még hülyén is néz ki benne)

Figyelt kérdés
Tavaly még csak csak csak sikerült, de idén ötletem sincs hol lehet ilyen paraméterre nadrágot venni.
2021. aug. 27. 12:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kik,Aldi,Lidl,szoktam találni a 146 cm lányomra legingset.
2021. aug. 27. 17:22
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, most azt hiszem jeans factoryban? találtam egy nadrágot,igaz az az igazi beleragad a lábfejed, és kétszer leizzadsz mire felveszed. A kikben a 158/164es talán jó a hosszra, de fent leesik😂(ezért talán a hossza)

A 152meg már kicsi hosszra, két hét és kinövi😂. A másik a cipő... 😂Kész feladom, gyerek cipő 35ig, a lába 36,a női cipők meg nem nekik való, magassarkú edzőcipő és társai. Nem hittem, hogy azt mondom, de egyszerűbb volt, amikor még picik voltak(még kívánság se volt)

És ezt a huzavonát kezdjük elölről télen, majd tavasszal, amíg abba nem hagyja a növést.

2021. aug. 27. 17:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Deichmannban pl bőven van gyerekcipő még 38-39-es méretben is, sőt, 40-est is láttam már.

De egyébként egy gyerek és egy felnőtt edzőcipő között az égvilágon semmi különbség nincs. És a felnőtt osztály sem csak magassarkúkból áll, egy lapos sarut, belebújós sneakert miért ne vehetne fel? Ünneplős cipőnek is lehet venni egy sima, egyszerű balerinát pl vagy lapos félcipőt, bokacsizmát. Nagyon sok terméken egyáltalán nem látszik, hogy gyerekeknek vagy felnőtteknek készült-e.

2021. aug. 27. 18:08
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi a kommentet.

Amikor kb egy hónapja magamnak néztem a közeli cccben cipőt, tök szuper cipők voltak, amikben nyugodtan lehet. Tegnap, amikor a gyerekekkel mentünk, csak nekik cipőt venni, a kifosztva, b híre hanva se volt a szuper edzőknek, balerináknak.(deichmanos cipőket kb egy hónap alatt szétrúgják, ott azért nem vásárolok rájuk)

2021. aug. 28. 05:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Ekkora lábú nőként mindig szoktam magamnak Deichmannban cipőt találni a női között is, pedig magassarkúban nem bírok járni, meg a gyerek cipők között is vadásztam már jó párat, mindig van méret (csak ott nehezebb kifogni olyat, amin nincs csillámpóni). És heti többször focizok a fiaimmal, bírják.

Online az ecipőt érdemes még nézni, elég olcsón vannak jó sportcipők, vagy decathlon, de ott kisebb a választék.

Az tény, hogy nem iskolakezdés előtti héten érdemes vásárolni ilyesmiket.

2021. aug. 28. 06:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Decathlonba 38 méterig van gyerekcipő én cipőt mindig onét veszek.
2021. aug. 28. 07:52
 17/17 anonim válasza:
Jé!
ápr. 22. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!