Mikortól érdemes, vagy nem kényelmetlen nadrág-póló kombinációt adni babára body, rugdalózó helyett?
Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 10:47
1/15 anonim válasza:
Amikor elkezdett mászni, az én gyerekem nem kúszott. Ahogy elkezdett haladni valamilyen irányba, akkor már jobb volt a nadrág. A body viszont maradt, mert így nem lógott ki a dereka.
2/15 babyboom567 válasza:
Amíg baba( főleg míg pelenkás),addig egyáltalán nem kényelmes neki, és ne is praktikus.
1.mindig kint lesz a dereka
2.a pelus lecsúszik az izgés mozgásban,a body a helyén tartja.
Szóval olyan 2 év fölötti kisgyereknek, már esetleg lehet póló meg nadrág.
3/15 anonim válasza:
Babára nem érdemes, amíg pelenkát hord a body a legjobb
4/15 anonim válasza:
Amíg pelenkások voltak, jobban szerettem a bodyt, mert a helyén tartotta.
5/15 anonim válasza:
Body azèrt jò, mert nem lòg ki a dereka. Addig èrdemes mìg kapsz a meretèben vagy nem öltözik egyedül, amelyik előbb van.
Nadràg ès póló onnantòl kènyelmesebb a ruginàl, mikor màszik.
6/15 anonim válasza:
En a kusfiamat elso hetektol body, polo, nadrag kombinacioba oltoztettem. Voltak nem gumis nadragok. Rugdalozonk nem volt, illetve csak pamut, amit ejjelre piszamanak hasznaltunk. Nem voltam hajlando nem pamut dolgokba oltoztetni…
7/15 anonim válasza:
Én rugdalózót sosem adtam a gyerekekre.
Body+nadrág, pulcsi.
A kicsi 7 honapos, a nagy 3 éves. A nagynak 2 éves szülinapjan került le a pelenka, addig kapta a bodyt
8/15 anonim válasza:
Amikor már meleg volt és nem kellett attól félni, hogy megfázik, mert kint van a dereka. Azaz nyáron. Akkor volt kb 1,5 éves a lányom. Szinte egész nyáron rövidnadrágban, pólóban volt, amikor kicsit hűvösebb lett, akkor adtam rá bodyt. Nem befolyásolta különösebben a pelenka használatát. Sőt, könnyebb volt pelenkázni. De vannak napozók, azok is jók, meg kislánynak rövidnadrágos egybe ruha. Azokat is szerettem.
9/15 anonim válasza:
20 hónapos a kislányom, én már szoktam ráadni nadrág+póló kombinációt is, nyáron pedig biztosan azt fogok adni, a body akkor túl meleg. Rugdalózót csak 2-3 hónapos koráig adtam rá nappal, azóta az csak pizsama (már jó ideje lábfej nélkül).
10/15 anonim válasza:
Én éjszakára adtam a body, rugdalozo kombót, napközben pedig egész pici koruktól kezdve body, kisnadrag, zokni volt rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!