Müller drogériában kapható babaruhák méretarányosak?
Nem vettem még soha müllerben gyerekruhát, de nem hagyhatom szó nélkül kérdező, hogy milyen buta, arrogáns vagy a kommented alapján. Arra nem gondolsz, hogy nem egyformák a gyerekek, és mindenkinek máshogy lesz jó/rossz az adott típusú ruha?
Vegyél 1 olcsóbb darabot, és tapasztald ki, hogy nektek az a ruha a beírt méretét tekintve milyen a megszokotthoz képest.
Máskor meg ne tegyél fel szubjektív kérdést, ha nem bírod elviselni a válaszokat.
Persze, ez így van. A válaszom az 1# számú "Köszi, most "jól" kisegítettetek, vagy szerintetek poén, hogy mindegyiken 1-1 szavazat áll?" kommentedre vonatkozott. Nyilván kevés ember van, aki poénból mást jelöl be, csak hogy megtévesszen. Ha ez a komment kimaradt volna, nem is írok, mert a kérdésed, ahogy írtad is, teljesen általános, csak ezt tartottam butaságnak hozzátenned, mert így a segítségkérésed mellé jó ellenszenves kérdező is lettél.
A méretbeli eltérés azért is lehet, mert bár magasságra adják meg az intervallumot, de, mint felnőtteknél is, alkat kérdése, hogy pl valakinek hosszabb a lába, és azért magas, vagy hosszabb a törzse, és azért, esetleg rövid a nyaka, stb. Plusz szabásra is vannak ruhák, amik ránézésre is inkább jók "vékonyabb" babákra, hiába férne bele magasságra.
Remélem, sikerül kitapasztalnod, hogy melyik méretű mülleres ruha jó a babádra!
En direkt egyebet nyomtam most az 1 kommented miatt. (Bicskanyitogato stilus)
Igaza van 2esnek.
Remelem masok is kovetik a peldam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!