Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Fast fashion helyett milyen...

Fast fashion helyett milyen babaruha márkát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Megelégeltem a H&M, Sinsay stb. babaruhákat, mert kisbabám 6. hónapjáig elég sok tapasztalatot szereztem gyenge minőségükkel. Olyan gyártót, márkát keresek, ahol jó minőségű, jól összevarrt, kényelmes és lehetőleg mérethelyes termékeket forgalmaznak. Szempont még, hogy a gyerek bőrével érintkező ruhadarabok minimum 80%-ban természetes anyagból készüljenek. Magyar termékeket is szívesen kipróbálnék.

2022. jan. 20. 23:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Némelyik török márka is kiváló.
2022. jan. 26. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
A brendon vababol ruhái. De egyebkent a h&m is jo, csak valoszinuleg az olcso multipakkos dolgokat veszed. Sokszor a dragabb babaruha a h and mbol is jo, tobb benne az anyag.
2022. febr. 16. 14:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Ritkán veszek sokdarabosat, mert a hőszivattyús mosó-szárítógépünk mellett teljesen fölösleges annyi, elég a legsűrűbben viselt dolgokból 2-4 darab, a ritkábban viseltekből 1. Néha nyilván megveszem, mert nincs egydarabos. (Ilyenkor a maradék 2-4 új darab megy adományba.) Mégis az a tapasztalatom, hogy nem korrelál a H&M-ben az ár az elvárásaimmal. Vettem egy otthoni nadrágot magamnak 15000-ért, 90-10%-ban pamut-kasmír. Fél év múlva visszaküldtem garanciálisan, mert kezelhetetlenül ontotta magából a szöszbogyókat. Babaruhánál emiatt már rá se mertem nézni a hasonló összetételűekre. De pl. ott volt a frottír babaharisnya, 1 db 3000 Ft, amiért azért már várnék minőséget. Két mosás után olyan tapintású volt a felszíne, mint egy sajtreszelő… Eközben a Müllerben a frottír babaharisnya feleennyiért a szezon végén is teljesen vállalható.
2022. febr. 16. 15:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Next! Mi nagyon szeretjuk:)
2022. febr. 16. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a "hőszivattyús mosó-szárítógépünk" lesz a ludas és tönreteszi a ruhákat. Én a h and m ruhákat ennyire kicsi méretben, amíg hamar kinövi, teljesen új állapotban tudtam továbbadni, egy gyerek nem tudja ezeket elhasználni. 1, inkább 2 éves kor fölött már igen, akkor már szétverik a játszós nadrágokat, a lidl babaruha sokszor 100% pamut.
2022. márc. 2. 10:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Pont a hőszivattyús csoda teszi tönkre a ruhákat.
2022. márc. 2. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!