Moshatom a babaruhákat a sajátjaimmal?
Csak az első gyereknél mostam külön a cuccokat, a másodiknál már nem fárasztottam magam ilyennel.
A vasalás meg rajtad múlik, semmit sem KELL.
(én mondjuk mindent vasalok magunknak is, szeretem vasalni plussz nem járatok senkit gyűrött ruhában)
Mindkét babánál csak az újszülött ruháit vasaltam ki.
Igaz legtöbbször külön mosom, de ha úgy adódik pl.: kisebb adag babaruha, csak fehér, durván piszkos... Akkor a miénkkel mosom és akkor az öblítő is az, amit mi használunk.
A legtöbb ruhát vállfán szárítom, így vasalni nem kell.
Ha valami gyűrött, akkor vasalunk.
2 hónapos a lányom. Mikor még a pocakba volt és a szekrényt raktam össze, külön mostam.
Azota a mienkel. Baba öblítővel mindent.
Semmit nem vasaltam sosem.
#1-es vagyok, férjem az irodába inget hord, de megbeszéltük, hogy vagy beruházunk gyürődésmentes ingekre, vagy megtanulja kivasalni... előbbi opció győzött, szóval inget sem kell vasalni, mert nem gyűrödős fajtát veszünk + fogason száradnak.
Az öltönye neccesebb, de azt eleve nem lehet gépbe mosni, így a tisztítós gondja.
Babaruhához a fertőtlenítő adalékot adok (meg mondjuk a mienkhez is) azt használom öblítőként + mosoparfüm. Sima öblítő se nem környezet se nem bőrbarát, és a texilek minőségét is ronthatja pl. a törölközőkét. Úgyhogy ha valamiből bababarát tenzidet akarsz használni akkor az legyen az öblítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!