Moshatom a babaruhákat a sajátjaimmal?

Figyelt kérdés
Persze babamososzereket használva. Valamint meddig kell vasalgatni a ruháit? Most 11 hetes
2021. dec. 7. 20:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%

Mindig egyutt mostam

Nem vasalok, inget sem, ha valaki azt akar venni vasalja ki maganak 😁

Normal mososzer ecettel oblitek

Ennyi.

Am 11kg mosogwpem van, a gyereknek nincs osszesen annyi ruhaja h teli legyen a gep

Marmint amit eppen meretben jo.

Heti 2 mosas boven eleg a 4fos csaladnak. Nyaron van h heti 1x mosok

2021. dec. 8. 02:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Amíg pici volt külön mostam,mert érzékeny volt a bőre.Egy éves korától mosom a miénkkel.
2021. dec. 8. 05:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Én se vasaltwm sose és nem hordok inget nő létemre.

Mi egy darabig együtt mostuk, 6 hós korától, mostanában is néha

2021. dec. 8. 05:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem 3 gyerekem van így az ő ruhájukat külön mosom ,és vasalom is ruhákat .
2021. dec. 8. 06:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Van egy 3 éves és egy 11 hónapos gyerekem, az övéiket együtt mosom. De amikor még nem volt meg a kicsi, kb fél éves korától a mi ruháinkkal együtt mostam a nagy ruháit. Most azért mosom külön, mert könnyen összejön 2 gyerek után egy adag. Soha nem vasaltam, inget nagyon ritkán hordok.
2021. dec. 8. 07:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Együtt mosom 30-40 fokon és semmi baja. Ha kakis akkor azt áztatom, vanish szappannal kidörzsölöm és a szokásos módon mosom. Ágyneműt, konyharuhát, törölközőt, textilpelust és a férjem munkás ruháit mind külön. Textilpelusokat mosás előtt fehérítőbe szoktam áztatni. Akkor vasalok ha valami nagyon összegyűrődött a szekrényben és fel szeretném venni. A férjem csak alkalmakkor hord inget. Akkor persze kivasalom.
2021. dec. 8. 09:23
 17/20 A kérdező kommentje:
Én is utálok vasalni, raadasul szornyen is megy. De hogy oldjatok meg h a pulóver ne legyen gyűrött?
2021. dec. 8. 10:23
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
Én külön mosom őket, amúgy is kicsi kapacitású a mosógépünk, így pár nap alatt összejön annyi babaruha, amivel megtelik. Nem vasalunk, sem én, sem a férjem nem szeretünk (én amúgy is utálok minden olyan programot, ami ruhákkal kapcsolatos), de nincs is rá szükség, mivel van jó szárítógépünk, a ruhák nem gyűröttek. A férjemnek pedig vasalásmentes ingei vannak.
2021. dec. 8. 10:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek vasalni de muszály ilyenkor YouTube félj és könnyebben megy vasalás .
2021. dec. 8. 16:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Együtt mosok mindent, kivéve az utcai felsőruházatot (nadrág, kabát) azokat külön, illetve a kötött pulcsikat, mert azoknak más program kell. Törölközőket néha összeszedem és átmosom hatvan fokon fertőtlenítővel öblítő helyett, de ennyi, ami külön megy. Mosódiót használok (16 db fél dió max 3 alkalommal használva). Vasalni csak a férjem ingeit szoktam. Mi ha 1200 fordulaton centrifugázunk, akkor se lesz túl gyűrött semmi.
2021. dec. 28. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!