Anyukák, otthon ráadtok foltos ruhát a gyereketekre?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem 😃 Tegnap beszélgettünk környékbeli anyukákkal, és az egyik mesélte, hogy ő egyből dobja a kukába azt a ruhát, amiből nem tudja kiszedni a foltot, mert micsoda igénytelenség ilyen ruhában lenni.

Nekem ez tök fura volt, mert bár még csak féléves a babám, eszembe nem jutott ilyesmi, én simán ráadom itthon a picit foltos vagy viseltesebb - nem szakadt, max. fakóbb - ruhákat.

Jó, ennyi idősen nem sok ilyen ruhája van ugye, de kaptunk már ismerősöktől is pár olyan darabot, amin van egy-egy kihozhatatlan folt, azzal a felkiáltással, hogy játszósnal adják, ha elfogadjuk. Elfogadtuk, persze, bennem ez sosem keltett ellenérzést, itthon vagyunk, senki nem látja, miért dobnánk hát ki amúgy teljesen hordható ruhákat?

A turiban célirányosan én sem veszek meg ilyesmit, meg nyilván, ha megyünk valahova, nem a foltosat adom rá. Természetesen lenne pénzem mindenből újat és hibátlant venni, de valahogy eszembe sem jutott soha ebből ilyen presztizskérdést csinálni, magamnak is szeretek turizni.

De most látom, hogy nem mindenki így gondolja. Ti melyik táborba tartoztok?

2021. okt. 1. 20:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy koszos a foltos. Elszínezte az anyagot valami. Ennyi erővel a színes ruhák is koszosak, mert a ruha festék elszínezte az anyagát.
2021. okt. 5. 08:38
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Úristen,hogy le lett pontozva az aki nem ad foltos ruhát a gyermekére:( otthon miért ne lehetne picit foltos vagy fakóbb ruhában a gyermek? Ilyen kis korban még úgyis ez a szórakozás nekik hogy összepiszkolják a ruhájukat. És én nem hiszem el hogy itt minden második válaszoló minden nap újszerű ruhában engedi ki játszani a gyereket. Ja és lehet lepontozni nyugodtan.
2021. okt. 9. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!