Ki mikor kezdett el vásárolni????
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ki mikor kezdete el meg venni a baba cuccokat.
Pontosabban hány hetesen?
2021. szept. 5. 08:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem kb a 20. héttől kezdtük és folyamatosan vettük a dolgokat részletekbe :) az ágyat, stb a végére hagytuk.
2/5 anonim válasza:
Első babánál a drágább dolgokat (babakocsi, bútor) a 30. hét után rendeltük meg, és 4-6 hét alatt érkeztek meg.
A kisebbeket kb. a 25. héttől fokozatosan.
Most a 2.-nál csak textileket, ruhákat, és babaápolási szereket kellett vennünk. Ezek nagy részét a 15. héttől kezdve vadásztam, használtan; ha láttam valami jót, megvettem.
A babaápolási szereket elintéztem egyetlen rendeléssel, a Rossmannból.
Mostanra minden megvan. 29 hetes vagyok.
3/5 anonim válasza:
Elsővel 36.hét után.
Most 36vagyok, jövőhéten tervezem
4/5 anonim válasza:
12. Héttől kezdtem el begyűjteni ingyen a nem fontosabbakat body,játékok,sapi,kesztyű,rácsvedo, aztán megvettem rá pár hétre ami újonnan kellett mint legzesfigyelo és azután figyeltem a használt holmik hírdetését. De minden héttel egyre nehezebben mozogtam, szóval ne hagyd a legvégén az olyanokat, amiket személyesen érdemes beszerezni pl. Babakocsi, mert azt próbálgattam, hogy könnyű-e, milyen vele kanyarodni,osszecsukni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!