Ki mikor kezdett el vásárolni a picinek?
Igen...sajnos énis nagyon parázok még hogy mi van ha...?!
Amitől kivoltam hogy kb 13-14 hetes voltam és elkezdtek az ismerősök akiknek már nagyobb a gyermekük elhalmozni mindennel ami "majd jó lesz " ha meg lesz a pici. Tudom...jót akartak! De egyrészt azóta is csak kerülgetem...nem tudom hova tenni másrészt én még korainak tartottam. Első terhességem és még jóformán azt sem tudjuk biztosra hogy fiú-e vagy lány,bár nem mintha bármin is változtatna.
Mivel még nem költöztünk el, nem vásároltm csak 2 rugit, mikor kiderült neme.
Aztán nemrég kiderült, hogy a nagyfiamról megmaradt, gondosan óvott babaruháknak annyi, csőtörés áldozatai lettek. Kisebb sokkot kaptam. Igy kb mindent vehetünk meg újra a nulláról indulva.
Már 2 hte beszereztük a babakocsit, textilpelust takrót, ezek biztonságban vannak.
Kb 2-3 hét múlva ugrok fejest a komolyabb ruhavásárlásba a kistesónak.
A naggyal kb a 30 hétig semmit nem fogadtam el senkitől, mert mi van, ha baja lesz idő előtt. Kb 1 hónap volt, mire minden meglett.
Most 26 hetes vagyok, szoval lassan már kezdek mindent beszerezni :)
21. héten vettem először néhány apróságot. Aztán a következő hetekben sok minden nagyobb dolgot is megvettünk, mert jó áron találtunk babakocsit, kiságyat, pihenőszéket.
Most 29 hetes vagyok és most a napokban megyünk megint vásárolni, de kb a 24. hét óta semmit nem vettünk. Talán most már a végére is jutunk mindennek a következő 2-3 hétben
Mi a 25 héten vettünk néhány apróság és most 30 hetesen húztunk bele: bútorok, babakocsi. Én szeretnék mindennel végezni a 36 hét előtt, mert lehet, hogy előbb érkezik a baba.
Én is nagyon parázok, de tovább már nem mertem halogatni a vásárlást (meg egyre kevesebb erőm is van hozzá). Történhet baj a szülés közben is, de reménykedjünk hogy minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!