Vesztek Disney-s ruhákat a gyereketeknek?
Aki szokott, miért van lepomtozva? Nem mindegy idegen anyukáknak, mibe járatja a gyerekét?
Különben is mi ez a disney-fóbia?
11-es,nekem tetszenek a Disney-s ruhák.
Decemberben lesz meg a kisfiunk,érdeklődtem másoknak is tetszik e veszik e a gyerekeknek.
Meglepődtem itt a válaszokon,mert sok gyereken látok Disney-s ruhákat.h&m,c&a,f&f,pepco üzletekben sok van és veszik is,fiúknak,lányoknak.
De én veszek vegyesen neki.
Leggings van neki több 3/4-es Mickey egeres, meg mostanában kapott 4 Jégvarázsos felsőt, mert most az a kedvenc.
Kicsi még, 5.5 éves kislány. Persze, hogy megveszem neki, ha azt szeretné.
Majd az iskolában váltunk szolidabb cuccokra. Most még hadd legyen már kislány :).
A csilivili ruhákat kerülöm. De a lányomnak van Frozenes ruhája, meg Minnies, Tom&Jerrys ágyneműje, pizsije. A fiamnak is Mancs őrjáratos, Tom&Jerrys cuccai.
Én sem értem miért baj, ha valaki vesz ilyet is. Én gyerekként a 101 kiskutyás pólómért oda meg vissza voltam.
Felnőtteken is látni Mickey és Minnies ruhákat. Na az egy kicsit furi volt, amikor a negyvenes anyuka abban ült mellettem. De, ha neki tetszik....
Nekem is vannak majdnem 30évesen Oroszlánkirályos pólóm,Mickey egeres pulcsim,pólóm.
😁
16
A pepcoban egyáltalán nem csicsás minden..szolid,szép darabok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!