2 éves kisfiatok hanyas ruhát hord?
Figyelt kérdés
November elején lesz 2 éves a kisfiam. Eddig 92-es ruhát hordott, de már amiket tavasszal hordott felsők kezdenek rövidek lenni és vállánál szűk. Nadrágok meg rövidek, legtöbb. Rendeltem Disney ruhákat 98-as méretben, de ezek meg még nagyon hosszúak a nadrágok meg a felsők is. Overált is kinéztem egyet, de azt még nem mertem megrendelni, mert nem tudom télre jó lesz e, 92-98as egyben.2018. szept. 21. 14:00
2/7 anonim válasza:
Az enyém 86/92-est, július végén volt 2 éves.
5/7 anonim válasza:
Lányom van, 92-98-ast hord, télre inkább 98-as ruhákat kap.
Esetleg, ha leméred/méreted a ruhák hosszát, az segíthet!
7/7 anonim válasza:
92-98, de szerintem télig átállhatunk teljesen a 98asra.
Egyes Disney ruháknak érdekes méretezése van, nekünk van ami még 86-os.
Overálból mindenképp nagyobbat vegyél. Én azt nem is veszek próba nélkül, ahhoz túl húzós áruk van, hogy bebukjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!