Ki mennyire Disney rajongó a baba dolgokban? Miért?
Mert szerintük aranyos és az való nekik
Mi mindig normális ruhákat veszünk, amit egy felnőtt is felvehetne akár
Az én lányom 3 éves. Szereti a hercegnős cuccokat, van is neki, de nem sok. A legtöbb ruhája alap darab, vagy minta nélküli, vagy egyszerűbb mintás. Fölöslegesnek érzem, hogy mindene Disney figurás legyen, mert 1) úgyis kinövi pár hónapon belül, 2) nagyon drága lenne, 3) odaveszne a varázsa, nem lenne meg az öröm, hogy kijött a mosásból a Disney pulcsi és holnap fel lehet venni.
Kicsi babáknak, akiknek még nem igazán vannak ilyen kedvenceik, abszolút fölöslegesnek tartom a figurás ruhákat. Nem azt mondom, hogy ellenzem, de azt pénzkidobásnak tartom, ha valaki mást nem hajlandó ráadni a gyerekre, csak Disney mintás ruhát, ami háromszor annyiba kerül, mint a minta nélküli.
Egyébként mindenki abba öltözteti a gyerekét, amibe szeretné, amíg a gyerek számára az adott ruha vagy dísz nem kényelmetlen.
Én sosem szerettem ezeket, de a média a boltban rákényezerített valamilyen formában. Mármint pl a legkisebbnek tán 1 ilyen cucca van pizsama Minnie, de Bambi van a kabátján... az is disney.
A lányom megvan bolondulva a Jégvarázsért!
De úgy rendesen! Tehát olyan tányér, evőeszkőz bugyi cipő minden minden minden... én már hányingert kapok tőle. Mondom beki uncsi már Elsa királynő de azt mondja nem! Az is disney= média
A fiam él hal a verdákért. Diseny!
Dettó mint a lányom!
Na mondjuk ő még beéri egy kutyával is de már ő is mindent autósba akar!
Ez mind a média a vagy tudatosan vagy kicsit tudat alatt súlykolnak az emberbe!
Engem nem is a gyerek Minnie borít ki hanem az a felnőtt nőn is az van!
Na az kiveri a biztosítékot nálam!
köszönöm a válaszokat de úgy látom rajongó anyuka nem tévedt ide :)
az normális mikor maga a gyerek szeretné és el tudja mondni, tehát az ő rajongása eredménye a két tucat mese ruha. de babák? tehát ott az anyuka "rajongása". amikor a pihenőszék, a játszószőnyeg....stb minden minnies. kicsit fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!