Vesztek Disney-s ruhákat a gyereketeknek?
Egy ilyen ruhája van. Egy bambis együttes, ezt meg is tartottuk, mert ez volt az első kisruha amit ráadhattam, és nem esett bele nyolszor (csak kétszer😂)
Egyébként 7hónapos, direktbe nem veszek ilyeneket
Igyekszem kerülni. Csak akkor veszem meg, ha szolidabb a minta és a szín.
Például az 5 éves lányomnak van egy farmerkabátja, aminek a hátára van hímezve egy Minnie egér fej. Ez még elmegy, vagány, nem túl erőszakos a minta.
Ő amúgy szeretne mindenféle Jégvarázsos meg Disney hercegnős ruhákat, így már nem lehet elkerülni, néha kap 1-2-t.
A kicsi 11 hónapos fiú, neki is azt hiszem csak egy Mickey egeres bodyja van.
6,5 és 4 évesek a lányaim és nincs Disney-s ruhájuk. Ki nem állhatom.
Időnként megjegyzik, hogy húúú, de szép, de megértik, hogy ez nálunk "nem játszik".
Ledöbbent, mikor frozenes leggingsben, Minnies pólóban, unikornisos hajpánttal feszítenek az ovisok, hogy milyen szépek😏
Nem nagyon, viszont ajándékba, ha valaki ruhát hoz akkor 90%, hogy Disney, csupaminta, cukimuki, habosbabos...
Nincs bajom vele, de én jobban szeretem az egyszerűbb darabokat, ez alatt nem azt értem, hogy tök egyszínű, van mintás is csak kisebb, más jellegű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!