Ünneplő szoknya elsősnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ki hol veszi, vett ünneplő sötétkék vagy fekete szoknyát?
Eddig ahova bementem és megkérdeztem lehet-e egyáltalán majd kapni, mind rázta a fejét, hogy nem szokott lenni. H&m, c&a, bonprix, pepco... Ezeket már néztem és nincs.
Köszönöm a segítséget.
2021. júl. 5. 13:07
11/15 anonim válasza:
8-as én is mindent a kínaibann vettem. 3 évig hordta, és nem ment tönkre, csak kinőtte.
12/15 A kérdező kommentje:
#10 köszi. A bő r szoknyákat már láttam, de azok ünnepségre nem az igaziak. Az első szett viszont 👍🏿
2021. júl. 5. 15:25
13/15 anonim válasza:
Én innen vettem az ünneplő felsőit, és majd innen veszek szoknyát is, ha nem találok szebbet máshol.
14/15 anonim válasza:
iskolakezdėsre,tesco,lidl,auchanban is lesznek.2-3 hėt mulva fogsz tudni venni böven.
15/15 anonim válasza:
turiba szoktam látni nagyon szép fekete rakott szoknyákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!