Ünneplő szoknya elsősnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ki hol veszi, vett ünneplő sötétkék vagy fekete szoknyát?
Eddig ahova bementem és megkérdeztem lehet-e egyáltalán majd kapni, mind rázta a fejét, hogy nem szokott lenni. H&m, c&a, bonprix, pepco... Ezeket már néztem és nincs.
Köszönöm a segítséget.
2021. júl. 5. 13:07
1/15 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy 116-os méret kell. Nagyobb méretben tálaltam, csak az természetesen nem volt jó.
2021. júl. 5. 13:08
2/15 anonim válasza:
Auchanba vettem augusztus végén, sok fajta volt, minden méretben
3/15 anonim válasza:
Tavaly augusztusban sok fajta volt az Auchanba, mi is ott vettünk. 😊 Nyár végén érdemes majd menni, illetve a Tescoba is szokott lenni évnyitó előtti hetekben.
4/15 anonim válasza:
iskolakezdés előtt minden hipermarketben van ilyen!
6/15 anonim válasza:
Én kínai ruhaboltban vettem szoknyát és blúzt is.
7/15 A kérdező kommentje:
Ballagásra néztem, akkor sehol nem volt!
De akkor megnyugodtam, augusztusban ráérek venni.😊
2021. júl. 5. 13:32
8/15 anonim válasza:
Én előszőr kínaiban vettem meg az ünneplő ruhákat. A cipő sarka letört, mire hazaért a suliból a leány, a szoknya belülről elkezdett foszlani pár mosás után, a blúz még kinéz valahogy. Inkább megveszem dràgábban normális helyen
9/15 A kérdező kommentje:
#8 a normális helyek érdekelnének. 😊
2021. júl. 5. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!