Az baj, ha a fiam ruháit fogom a lányomra adni?
Istenem ennyi normálatlan válaszolót. Tekintve hogy a babaruhák kategóriában vagyunk, a kérdező nem arról beszél hogy a 13 éves lányát akarja a bátyja régi focimezében járatni, hanem arról hogy vett a fiának egy kék rugdalózót amit hordott vagy két hónapig, ráadhatja-e a lányára. Igen, nyilván aljas, önző, felelőtlen szülő a kérdező mert merészel kék ruhát adni a lányára rózsaszín helyett. Egyrészt pazarolni akkor sem muszáj a pénzt ha egyébként lenne, másrészt környezetvédelmi szempontból is sokkal jobb ha családonként feleannyi, harmadannyi két hónapig hordott és utána kidobott babaruhát termelünk.
Szerintem ideális esetben az a határvonal, hogy addig öltözteted a nagytesó cuccaiba amíg el nem kezdi kifejezni a saját preferenciáit. Valamikor kb oviban úgyis el fog jönni a pillanat amikor olyan pólót akar mint a Hannáé, vagy ciki a 3 évvel ezelőtti meseszereplős tornazsák mert ő a legújabb hercegnőt szeretné, és nem jó neki a focilabdás pizsama mert pillangósat akar. Innentől ésszerű korlátok között jó engedni hogy olyan ruhákban járjon ami tetszik neki. Az hogy a 6 hónapost milyen színű rugdalózóba öltözteted, kizárólag a random károgó néniket fogja zavarni akik fel vannak háborodva hogy nem tudják ránézésre eldönteni milyen nemű, és garantálom hogy semmiféle hatással nem lesz a gyerek önbizalmára vagy nemi identitására.
az is aljas, felelőtlen és önző, aki szennyezi azzal a környezetét, hogy mindenáron új ruhát vesz a gyerekének, még akkor is, ha van pár jó állapotú használt ruha.
én nagyon tipikusan fiús ruhát nem adnék lányra, de gondolom még babáról van szó, őt nem fogja senki csúfolni. pár uniszex én is félretettem.
amúgy a gáz dolog az lenne, ha rózsaszín, lila, hercegnős lány ruhát adnál a fiadra :D lánynak még egy terepszínű body is jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!