5 éves lányomra hol vegyek leggingst Nyíregyházán, ha vastag az alsó lábszára?
Eddig jó volt a Lidl vagy az Aldi, de már a legutóbbi vétel csak 3 alkalmat bírt ki, és szoros lett.
Teljesen tanácstalan vagyok :(
XXL, Pepco, Kik kizárva, rá se megy.
Eredetileg hipotónia miatt ilyen a lába, plusz anyós is rövid, vastag lábú fajta.
A dereka meg vékony, szóval 11 2est se vehetek 116os helyett, mert leesik róla..
Rendelni nem merek, nem is fogok, mert látnom kell, milyen rugalmas az anyag.
Plusz probléma, hogy a kislányom egyáltalán nem szereti, ha egy ruhadarab szűk vagy szoros.
Sajnos minden leggings a vékony lábú kislányokra van szabva mostanság.
Merre vegyek normális szabásút, aminek a bokarész-átmérője nem 4cm?
Most 3 leggingstől kell megválnunk megint.. Szinte újak.. Nem adhatok rá melegítőalsót oviba, mert senkin nincs..
Anyós lába 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Amúgy meg nyugodtan vehet fel melegítőt. Ne foglalkozz a többivel. Ha az kényelmes és szereti is a kislány.
Persze tudom csinosabb a leggings
A hipotóniának ehhez semmi köze. Hipotón kislányomon minden leggings lötyög. Mindenhol.
Az ovinkban simán mennek melegítőben és bővebb pamutnadrágban is a lányok (5-6 évesek).
Mi köze ennek a hipotóniához?
A hipotón izomzat túl laza, gyenge, tónustalan, puha. Hogy jön ehhez a vastag vádli, picurboszi?
Azért mondta a doki, hogy a hipotónia miatt van, mert a hipotón gyerekek izmai "tésztás" tapintatúak. Úgymond nem izmos a lába, hanem husos, vastag.
Nekem erre azt mondták, hogy amiatt van.
Nem ez a lényeg amúgy. De muszáj valahol nadrágot találnom neki.
6! A Borbánya divatház az XXL testvérboltja. Az áru ugyanaz.
Amíg nem találok neki leggingst, marad a melegítőnaci sajnos..
Tavaly nyáron már tudott biciklizni pótkerékkel (azelőtt sajnos egyáltalán nem bírta tekerni a pedált). Remélem, ezen a nyáron kicsit izmosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!