Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves lányomra hol vegyek...

5 éves lányomra hol vegyek leggingst Nyíregyházán, ha vastag az alsó lábszára?

Figyelt kérdés

Eddig jó volt a Lidl vagy az Aldi, de már a legutóbbi vétel csak 3 alkalmat bírt ki, és szoros lett.

Teljesen tanácstalan vagyok :(

XXL, Pepco, Kik kizárva, rá se megy.

Eredetileg hipotónia miatt ilyen a lába, plusz anyós is rövid, vastag lábú fajta.

A dereka meg vékony, szóval 11 2est se vehetek 116os helyett, mert leesik róla..

Rendelni nem merek, nem is fogok, mert látnom kell, milyen rugalmas az anyag.

Plusz probléma, hogy a kislányom egyáltalán nem szereti, ha egy ruhadarab szűk vagy szoros.

Sajnos minden leggings a vékony lábú kislányokra van szabva mostanság.

Merre vegyek normális szabásút, aminek a bokarész-átmérője nem 4cm?

Most 3 leggingstől kell megválnunk megint.. Szinte újak.. Nem adhatok rá melegítőalsót oviba, mert senkin nincs..

2021. febr. 13. 14:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
50%
Nem értek egyet... nekem fél évesen volt 10 kiló a lányom ! Olyan 4 éves koráig volt vastagabb,később megnyúlt. Nem csak a nadrág még 1 csizma vétel is nehéz volt mert nem ért össze a cipzár a vádliján. Évekig hótaposóval húztuk ki a telet. Scamp legging volt jó neki,amíg méret volt azt vettük. De ki kell próbálni.
2021. febr. 14. 10:47
 22/29 anonim ***** válasza:
91%
Mivel nem értesz egyet? 😂 Hogy nekünk nem volt jó a scamp? Ezzel hogy lehet nem egyetérteni? Tény, nem volt jó.
2021. febr. 14. 11:25
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
Tudsz egy képet mutatni a kislányotokról? Az arca természetesen ne látszódjon
2021. febr. 14. 12:53
 24/29 A kérdező kommentje:

23! Röviden, tömören: NEM! Még a haja száláról sem vagyok hajlandó feltenni képet a netre, bocsi. Nem akarom, hogy valami h.lye lábfétises perverz az ő képére verje ki.

Nem hiába nem vagyok rajta a facebookon sem..

Teljesen átlagos kislányt képzeljetek el, akinek vastagabb a vádlija. De az is csak hátul domborodik jobban ki, nem egy elefántláb :)

De a mai leggingseknek ez pont elég sajnos.

2021. febr. 14. 19:41
 25/29 anonim ***** válasza:
87%
🤣🤣 Ok
2021. febr. 14. 20:13
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Kislányomnak van egy 40 kiló körüli ovistársa (5 évesek), mindig leggingsben jár, őt kéne megkérdezni 🙊
2021. febr. 14. 20:53
 27/29 A kérdező kommentje:
Utolsó XD A legutóbbi mérés alapján a lányom 17.9kg ruhában. Talán a 40kg túlzás :)
2021. febr. 14. 21:42
 28/29 A kérdező kommentje:

Megnéztem a linkelt scamp webáruházat. Sajnos lány leggings csak 92es méretig van. Nekem 116os kellene. Nem tudom, hogy Nyíregyházán érdemes-e megnézni bababoltban...

Ma voltunk a Tescoban. Egy db leggings volt, ami a lábszárára jó lett volna. Az meg a combja tetejére volt szoros. Meg nem is tetszett a lányomnak.

2021. febr. 19. 17:46
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ezek nem tudom jók-e:

[link]

Ha más nem, akkor lassan jönnek a jobb idők, marad a 3/4-es vagy térdig erő leggings, mondjuk 15 fok felett...

2021. febr. 26. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!