5 éves lányomra hol vegyek leggingst Nyíregyházán, ha vastag az alsó lábszára?
Eddig jó volt a Lidl vagy az Aldi, de már a legutóbbi vétel csak 3 alkalmat bírt ki, és szoros lett.
Teljesen tanácstalan vagyok :(
XXL, Pepco, Kik kizárva, rá se megy.
Eredetileg hipotónia miatt ilyen a lába, plusz anyós is rövid, vastag lábú fajta.
A dereka meg vékony, szóval 11 2est se vehetek 116os helyett, mert leesik róla..
Rendelni nem merek, nem is fogok, mert látnom kell, milyen rugalmas az anyag.
Plusz probléma, hogy a kislányom egyáltalán nem szereti, ha egy ruhadarab szűk vagy szoros.
Sajnos minden leggings a vékony lábú kislányokra van szabva mostanság.
Merre vegyek normális szabásút, aminek a bokarész-átmérője nem 4cm?
Most 3 leggingstől kell megválnunk megint.. Szinte újak.. Nem adhatok rá melegítőalsót oviba, mert senkin nincs..
Szeretem megfogni, megnézni azt, amit megveszek. Főleg neki.
De megkeresem ezt a márkát mindenképpen, és kipróbáljuk.
Olyan szép kis felsői vannak, tunikái, ahhoz hogy adjak rá melegítőt??
Köszi!
A Tescoba nem járunk egyáltalán, de meg fogom nézni.
Már minden nadrágot úgy nézek, hogy alul mekkora.. Tiszta kabaré..
Jaj ne már! Mintha melegítőből ne lehetne csinosat találni.
Egy szolid színű darabhoz ugyanúgy mennek a csinosabb felsők is (és ha vastag a lába, egyébként se előnyös a leggings)
Nem annyira vastag, ne úgy képzeljétek el, hogy kövér a kislányom. Nem kövér, 18kg,vékony kis dereka van. Csak az alsó lábszára vastagabb egy kicsit. Pl egy pepco-s leggings szorul a lábán.
Átlagos testalkatú szerencsére.
Ezért írtam, hogy valószínűleg öröklött dolgok is közrejátszanak abban, hogy ilyen az alkata.
A mi családunkban a hosszú láb a "divat", viszont anyósék kicsik, és főleg anyósnak rövid lábai vannak, picit vastagabbak, mint az átlag.
Szerintem a lányom azt az alkatot örökölte. Mindenesetre nem az enyémet, az már látszik.
Csak arra kell figyelni, hogy ne hízzon el. Akkor nem hátrány a rövidebb láb.
De öltöztetni nem egyszerű. Ő nem lesz vékony, magas alkat, nem fog skinny farmert hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!