Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves lányomra hol vegyek...

5 éves lányomra hol vegyek leggingst Nyíregyházán, ha vastag az alsó lábszára?

Figyelt kérdés

Eddig jó volt a Lidl vagy az Aldi, de már a legutóbbi vétel csak 3 alkalmat bírt ki, és szoros lett.

Teljesen tanácstalan vagyok :(

XXL, Pepco, Kik kizárva, rá se megy.

Eredetileg hipotónia miatt ilyen a lába, plusz anyós is rövid, vastag lábú fajta.

A dereka meg vékony, szóval 11 2est se vehetek 116os helyett, mert leesik róla..

Rendelni nem merek, nem is fogok, mert látnom kell, milyen rugalmas az anyag.

Plusz probléma, hogy a kislányom egyáltalán nem szereti, ha egy ruhadarab szűk vagy szoros.

Sajnos minden leggings a vékony lábú kislányokra van szabva mostanság.

Merre vegyek normális szabásút, aminek a bokarész-átmérője nem 4cm?

Most 3 leggingstől kell megválnunk megint.. Szinte újak.. Nem adhatok rá melegítőalsót oviba, mert senkin nincs..

2021. febr. 13. 14:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Az izmos vádli vastag. A háj nem fog eltűnni a vádlijáról a biciklizéstől, mivel helyi fogyás nincs. A zsír nem tud átalakulni izommá. Ha edzz de nem fogy, akkor a zsírréteg alatt vastagodik majd az izom, azaz még vastagabb lesz a vádlija. Ez gyerekekre is érvényes törvényszerűség.
2021. febr. 13. 18:44
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
Scampet próbáld meg,ott van "sovi" meg "dagi" legging én azt adtam a combos husis lányomra.
2021. febr. 13. 20:12
 13/29 A kérdező kommentje:
12! Neten keressek rá, vagy lehet boltban is kapni?
2021. febr. 13. 21:01
 14/29 A kérdező kommentje:

Szeretem megfogni, megnézni azt, amit megveszek. Főleg neki.

De megkeresem ezt a márkát mindenképpen, és kipróbáljuk.

Olyan szép kis felsői vannak, tunikái, ahhoz hogy adjak rá melegítőt??

2021. febr. 13. 21:03
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
A pepco kik pont a vékonyaknak való. F&f,next,h&m Disney leggingsei,vagy a belül bolyhozottak (többi h&m szűkebb). Vagy akár a h&m treggingsei,nem szűkek lábszáron. Vagy akár a 122-esnek beveszed a derekát,vagy melegítő.
2021. febr. 13. 21:08
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én innen rendeltem de lehet kapható bababoltban is.

2021. febr. 13. 21:14
 17/29 A kérdező kommentje:

Köszi!

A Tescoba nem járunk egyáltalán, de meg fogom nézni.

Már minden nadrágot úgy nézek, hogy alul mekkora.. Tiszta kabaré..

2021. febr. 13. 21:20
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne már! Mintha melegítőből ne lehetne csinosat találni.

Egy szolid színű darabhoz ugyanúgy mennek a csinosabb felsők is (és ha vastag a lába, egyébként se előnyös a leggings)

2021. febr. 13. 21:33
 19/29 A kérdező kommentje:

Nem annyira vastag, ne úgy képzeljétek el, hogy kövér a kislányom. Nem kövér, 18kg,vékony kis dereka van. Csak az alsó lábszára vastagabb egy kicsit. Pl egy pepco-s leggings szorul a lábán.

Átlagos testalkatú szerencsére.

Ezért írtam, hogy valószínűleg öröklött dolgok is közrejátszanak abban, hogy ilyen az alkata.

A mi családunkban a hosszú láb a "divat", viszont anyósék kicsik, és főleg anyósnak rövid lábai vannak, picit vastagabbak, mint az átlag.

Szerintem a lányom azt az alkatot örökölte. Mindenesetre nem az enyémet, az már látszik.

Csak arra kell figyelni, hogy ne hízzon el. Akkor nem hátrány a rövidebb láb.

De öltöztetni nem egyszerű. Ő nem lesz vékony, magas alkat, nem fog skinny farmert hordani.

2021. febr. 13. 21:49
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Scamppel óvatosan. Anno egyéves, 80 centi 9,3 kg-s lányomra rendeltem tőlük 92-es termoleggings-t. Hát, felhúzni se tudtam rá, plusz a második mosásnál szétjött a varrás az ülepnél.
2021. febr. 14. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!