Holnaptól adhatok a lanyomra ilyen dzsekit az oviba?
Mondjuk a link nem tul jo, mert nem talaltam gyerek dzsekiben ilyen képet, de a lanyomnak ilyen van. Pénteken még teli kabat volt rajta, gondoltam holnap ilyenbe menne, csak olyan csalóka, mert ez a kabat papirvekony, pillekönnyű. Nekem is van ilyenem, en nem fazom benne, csak azert gyereknek nem tudom mennyire korai még ilyen időbe.
Igen, csak napközben meg felmegy 15 fokra, azt gondoltam hogy reggel alávesz még egy jo vastag pulcsit.
Meg sokan itt azt írjak, hogy tavaszi kabátot adnak mar a gyerekre. Persze tavaszit en sem adnék, de ezt inkább olyan átmenetinek erzem.
A masik gondom, hogy amit múlt heten hordott, ma jol összekoszolta, igy ki kene mosnom. Van neki tobb is, de az egyik olyan meleg mint egy bunda, abba szetsulne, a másikat meg egyszerűen nem hajlandó felvenni.
Mindegy még holnapig meggondolom. Köszi a válaszokat.
45 éves kisfiam már a múlt hét jobb napjain is a téli polár kabát helyett egy polár kapucnis-cipzáras pulcsit kapott és rá egy pufi cipzáras mellényt.
Szerintem teljesen elég, most itt Budapesten kb. 14 fok van, játszani is az oviban olyan 11 körül mennek ki.
(reggel meg kocsival járunk, nem gyalogolunk a hűvösebb időben, talán ezért is vagyok "bátrabb" az öltöztetésben.
Én inkább a rétegezésben hiszek már ilyen időben.
A kapucnis pulcsi alatt még azért a benti hosszúujjú póló és a trikó is rajta van- ennyiben azért nem lehet megfázni-
Alulra pedig még a zoknihoz az a dzsekis-orkános külső részű, vékonyabban polárbéléses nadrág van kint rajta- nem beteg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!