Lild-is toujours pelenkáról vélemény, tapasztalat? Holnaptól láttam akciós lesz (3as méret 39 ft/db).
Csak ilyen kis csomagos létezik? Nincs belőle esetleg nagyobb? A 3as méretben van 31 db.
Mindenféleképpen veszek, csak véleményekre lennék kíváncsi.
Vegyél egy kis csomagot reggel, próbáljátok ki. Ha megfelel, később visszamehetsz többet venni :)
Én egyszer vettem kis csomaggal,kipróbálás céljából. Nagyon nem jött be!!! Sokszor cseréltem neki, mert "megállt" benne a pisi, fura tapintása volt, mintha egy zacskóba pisilt volna. Nem is illeszkedett jól a baba testére. Alig vártam, hogy az a 10-14 darab elfogyjon.
Persze, babafüggő, talán nektek kényelmesebb lesz.
Kedves utolsó,nem ugyan arról a pelusról beszélsz mint a kérdező!
A lidl-ben eddig lehetett kapni kis kiszerelésűt(10-14 db-os valóban gyengébb minőségű) és 50 db-osat ami viszont szerintem elég jó,mi szeretjük.
Ez ami most lesz akciós egy új fajta, a nagy kiszerelésűnek a vékonyabb változata.Remélem ez is jó lesz,mert mi is veszünk majd:)
4. vagyok.
Ha összetévesztettem, akkor bocsánat...
4-es méretűt vettem ha jól emlékszem, zsiráfos és békás volt benne :)
És a nagy csomagos az nagyon vastag?
Pamperst nem szeretem mert egy pisi után olyan furcsa tapintása van és body nélkül rögtön fityeg a lába közt.
Meg egyébként 3 óránként cserélek neki(most penny-st használunk, nem akciósan 42 ft/db, nagyon jó pelus csak elég messze van tőlünk penny és nincs autónk, a lidl meg itt van szemben).
7,5 kg-os 62 cm babának elég a 3as( másik fajtából elég)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!