Mennyi ruha kell kb. 1 hétre egy óvodásnak?
Bíróság azt határozta meg, hogy 1 hétig anyánál, 1 hétig apánál kell, hogy éljen a gyerek.
Minimális a ruha, ami itt van, mert eddig anyukával lakott. Onnan nem kap ruhát, venni kell.
Szerintetek miből mennyit érdemes vásárolni?
Nagyjából összeállítottam fejben, de kíváncsi vagyok, hátha valakinek több a tapasztalata, vagy hasonló helyzetben van.
2!
Nem az óvodai ruházat a kérdés, hanem az alap, ami az apánál van, mert megosztott elhelyezésben felváltva nevelik a gyereket. 5 alsónadrág kicsit kevés egy kisgyereknek egy hétre, nem gondolod?
Attól is függ milyen gyakran mostok.
Nálunk van utcai és otthoni ruha. Az otthoni általában a leharcolt ruhák.
Kezdetben 7 db utcai és 7 db otthoni (póló, nadrág), bugyiból, zokniból, trikóból is a 7 db elég lehet. 2 db pizsi, 2 ágynemű, 1 törülköző.
Ha hétfőn két szettet elhasznál, csütörtökön ki tudod mosni.
Utána tudsz még vásárolni, amire szüksége lehet. Előre felesleges annyi ruhát bevásárolni.
De a lidlben vagy aldiban lehet jó ruhákat venni jó áron. 3 db póló egy csomagban stb.
Köszönöm mindenkinek, aki adott tanácsot.
Privát üzenetben páran megtaláltatok, de nem kioktatást kértem :)
Én is hasonlóan gondoltam, mint amit írtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!