Akinek az első gyerekről. Megvannak a ruhák az a 2. Nak vett újat? 3 év lesz közöttük. Szinte minden ruha Új volt a fiamnak.
Én nem vettem, csak kiegészítettem, mert a bodyk amortizálódtak. 4 év van a két gyerek között és jól tárolva voltak a ruhák.
Az első évre megvannak a ruhák, utána már aktívabb a gyerek, esik kel csúszik, akkor már több ruhát kell majd újonnan vennünk.
Az első babának is turiban vásároltam, tehát az sem volt "új", de ha az lett volna, akkor sem veszek helyettük egy totál más garnitúrát a kicsinek. Tiszta pazarlás és környezetszennyezés lenne, annak meg mi értelme?
A pár hónapos (éves) gyereket az sem érdekli, ha tizen hordtak előtte egy ruhát.
2és fél év lesz köztük. Fiamról kb 4gyereknyi ruha maradt. A fiúsakat elosztogattam, kivéve pár kedves darabot. Az uniszexeket meghagytam.
Még nemtudjuk a kicsi nemét, de az uniszex ruhák így is fedezni fogják az első 1 évét. Én nem az a rózsaszín, pörgőszoknyás anyuci vagyok...
Nekem most a 3.gyermekem is az első lányom ruháit hordja. 3 lányom van.
Nyílván a második gyereknél bővült a ruhatár - kaptunk is vettem is, cseréltem ami nagyon foltos vagy kinyúlt illetve az első gyerekem tavaszi a másik kettő téli, így volt ami mire évszaknak megfelelően aktuális lett volna kicsi volt. Most sem lesz másképp.
Reszben
Mert az elso lany a masodik fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!