Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Akinek az első gyerekről....

Akinek az első gyerekről. Megvannak a ruhák az a 2. Nak vett újat? 3 év lesz közöttük. Szinte minden ruha Új volt a fiamnak.

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 16:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is első lány, második fiú. A lányom kiskorából voltak uniszex cuccok, azokat hordta a fiam, de hát nagyrészt újak kellettek. Ha lány lett volna ő is, akkor simán ráadom a nővére cuccait.
2021. márc. 7. 08:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem az első lány a második is lány lesz én vettem illetve fogok is még.Ugy gondolom hogy hiába vannak meg a ruhák legyen saját kis ruhája,illetve orvoshoz menni legyen szép új ruhája na meg persze más évszakban fog születni mint az első igy évszakhoz megfelelő ruhákat veszek.pl az elsőnél leginkább hosszú újju badyk voltak most leginkább rövidek kellenek majd.. Szerintem nézd átt az elrakott ruhákat és szortírozz ami kevésbé szép én ki dobtam.
2021. márc. 12. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!