Újszülöttnek rugdalózó, vagy nadrág és body a jobb, kényelmesebb?
Figyelt kérdés
Aki próbálta mindkettőt, melyik vált be? Talpas rugdalózó, nadrág, vagy talpatlan zoknival?
Én a talpas rugira hajlok. 50-56-62-es méretben.
2021. ápr. 28. 08:12
11/15 Derjaderja válasza:
10. Van zoknitartó, kepzeld 😂
12/15 Derjaderja válasza:
13/15 anonim válasza:
A talpas rugi a legkényelmesebb egy babának. Egy nadrág soha nem lesz olyan puha, mindenképpen valamennyire nyomja a kis pocakját.
Sajnos manapság divatból az anyukák nem adnak a babára rugit. Pedig neki az lenne a legjobb.
Én annak idején 128db(!) rugit vittem be a gyerekvédelemhez. Ingyen.
Szóval sokáig hordta a lányom, szépek is maradtak. Örültek neki nagyon.
Nekem nem a divat számított, hanem az, hogy a lányomnak kényelmes legyen. Hordhat ő még nadrágot eleget az életében!
14/15 anonim válasza:
Szerintem nem divat kérdése. Manapság már gyönyörű rugikat lehet kapni (pl Nex, Tu, H&M, George) ,nem csak a régifajta macis, kacsás, rózsaszín-fehér-kék rugik léteznek.
15/15 anonim válasza:
talpas rugdalozot amig nem mászot .utåna nadråg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!