Amit "badi"-nak írnak, az olyasmi, mint a rugdalózó? Mi a különbség? Van talpa vagy nincs?
jol leirták elottem.
a fiam 2 éves, még hord body-t.
Szóval akkor hosszú ujja van, de lába egyáltalán nincs. Nem fázik akkor a gyerek lába? Ha a karján van ruha, akkor kellhet a lábára is, szerintem.
És akkor a body, kiejtés szerint, magyarul leírva.
A body egy alsóruha. Ha pl. hosszú ujjú body van rajta, akkor ahhoz adhatsz ujjatlan rugdalózót. Legalábbis én így csináltam. Így a végtagokon egy réteg van, a törzsén kettő. A rugdalózónak (ami kb. egy felsőruha) van lábszára, és ált. talpa is.(Ha nincs talpa, zoknival.) De ha hosszú ujjú rugdalózót adtam rá akkor azalá ujjatlan bodyt. Így ugyanúgy egy réteg a végtagokon, 2 a törzsön. (Plusz ha hideg van, ezekre tetszőleges számú réteg adható).
Amúgy én se értettem sokáig, hogy minek van olyan ruha, ami hosszú ujjú, de nincs lába, ill. van lába, vastag, de ujja nincs. Na amikor a kórházban láttam szülés után, hogy mibe öltöztetik, akkor világosodtam meg. :)
Ja és a badihoz nem muszáj rugi, lehet nadrág is, bár újszülöttnek kényelmesebb a rugdalózó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!