Hol tudok venni hosszú ujjú rugdalózót (Aminek zokni is van a végén) illetve talpas nadrágot újszülöttnek?
F&F-ben szeretem a baba ruhákat, olcsóbb mint a Brendon és társaiban. H&M is jó, de az meg húzós árban. Pepcoban is vettem néha rucikat, de azok olyan ruhák, amiket már nem adsz tovább tesónak, mert hamar elhasználódnak.
A fiam decemberben született, 20-22 fokot tartottunk lakásban, este 18-at. Általában rövidujjú body, zokni (hideg lábú volt) és egy lábas rugdalózó volt rajta a kezdeti időkben és vékony pléddel takarva volt ha úgy éreztem, hogy szükséges. Sétáláskor viszont ugyanezzel a szettel még betettem egy plüss, meleg rugdalózóba és így tettem a csecsemő overálba - vagy hogy hívják. Bundazsák? A fiam elég izzadós volt, úgyhogy nála hamar lazultak az öltözködési rétegek..
Én a H&M-ben néztem a napokban.
Ott van.
Benntre elég egy hosszú ujjú body, hosszú újjú rugdalózóval.
Amikor kiraktam a levegőre a babát harisnyát is adtam rá és egy bundazsákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!