Szerintetek egy újszülöttnek az éjszakai alváshoz sok a hosszú ujjú body + a hosszú ujjú rugdalózó ja és plusz be van takarva. Nem lesz melege éjjel?
Ha passzosak nagyon, az nem jo
Amugy h két réteg ruha jo e,az hőfoktól függ
Szerintem sok. Én ujjatlan bodyt plusz hosszú ujjú rugit szoktam ráadni. De volt már, hogy kicsit túlfűtöttünk, akkor csak egy hosszú ujjú bodyt adtam rá.
Attól is függ, hogy sok-e, hogy milyen meleg van.
Hány fokban alszik? Mert nem mindegy, hogy 24 vagy 17 fok van-e a szobában.
Mi 17-18 fokban alszunk, úgyhogy nálunk ennél több réteg van a gyereken éjjel.
Tudom hogy azt kell nézni,második gyerek.
De mivel én nyakig vagyok téli takaró alatt neki péld van és a keze kinn van,így rá kell is. De 21-22fok van max.
Panel.a gyerekek szobaja szelso.tehat nincs szomszedunk azon az oldalon.
Erezhetoen hidegebb a ket kisszoba,mint a nagy.
A pici (9hos) husszu bady,naci es vekonyabb hallozsakban alszik mivel mindig kitakarozik.kb 18 fok van a szobajaban.
Mikor megszuletett (marcius) akkor a nagyszobaban aludt velunk,ott rovid ujju bady+husszu ujju rugi es vekony takaro volt ejjel.vagy husszu bady+naci es takaro.akkor meg nem rugta le a takarot.
Nagyszobaban kb 21-22 fok van.
Ujjszulottnek nem sok szerintem amit irtal,ha nincs nagyon meleg.24fok korul mar sok.
Az ujjszulottek keringese meg nem az igazi,ezert hideg sokszor a kezuk.nyaron is lehet hideg egy ujjszulott keze 40fokban is.a kez hidegsege nem mervado.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!