Mennyibe kerül kb. a Tescoban a 3 db-os Cheeroke pamut hosszú ujjú rugdalózó? (101 kiskutyás)
Ha jól emlékszem, akkor én 3000 Ft-ért vettem a kisfiamnak újonnan.
De nemrég láttam, hogy kiraknak mindig régebbi ilyen csomagokat sokkal olcsóbban, 1800 Ft-ra leárazva. Én először körülnéznék, hogy éppen van-e. B.
Akkor előbb elmegyek, megnézem újonnan. 3:14-es mire gondolsz, h. sok helyen vannak jó gyerekruhák akciósan. Pl. hol? Brendon kizárt, ott akciósan is 2000 Ft 1 db alap rugi.
C&A-ban szerintem úgy szintén.
3 db szivecskés, rózsaszin meg sima fehér hosszúujjú rugi volt most a tecsóban 1700 ra leárazva. Szerintem is nézd meg előbb a tescoban nálatok!
Nem tudom ezt a hazsnáltat honnan akarod venni de ha esetleg teszveszről akkor ugye még a posta költség is...szóval lehet jobban jársz az újjal.
Ki lehet fogni, C&A-ban H&M-ben is jó áron, én Auchanban is szoktam venni
Vagy KYK sem drága.
Csak azt tudom, hogy múltkor hugom 4 ezerét vett Cherokee melegítőt lányomnak tescoban én meg az Intersparban a feléért, ugyanolyan kapucnis, cippzáros és plüss.
Akármerre megyek, mindig megnézem a gyerekcuccokat, hátha van valami.
Ja, sajna nálunk nincs H&M sem meg KYK sem, meg sajna Auchan sem:-(
Csak Tesco, Spar, H&M, C&A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!