Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Itt mindenki méregdrága első...

Itt mindenki méregdrága első cipőt vett gyermekének?

Figyelt kérdés
Természetesen én is a legjobbat akarom neki, de azért kicsit sokallom a 10-12ezer forintot egy icipici cipőért... Meg lehet olcsóbban is úszni? Mit ajánlotok?
2021. márc. 12. 08:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%

Én azért nem tudom megúszni olcsóbban mert szupináltat kell neki venni. Most 5 éves és már szépen korrigálta a bedőlt bokáját.

Télen egy bevált hótaposót veszek, az nem Szupi és nyáron a szandálon kívül egy szintén nem szupi csere cipő ha hűvösebb van.

Ruhabol könnyebb újonnan is spórolni, ha évszak végén akciókról előre veszed, de cipobol max neten rendelek bevalt cipőt, az néha akciós. de cipobol az első évben csak minosegit vettem.

2021. márc. 12. 09:06
 12/30 anonim ***** válasza:
77%

10, rossz az ok okozati okfejtésed.

Egyrészt egy cipő nem az árától lesz jó (jó példa a márkás gyereksportcipők: nike, adidas - nem hajlanak, merevek, túl alacsony szárúak...). Másrészt a cipő csak egy faktor. Pl: a mozgásszegény életmód, a csak sík terepen való járás...stb. mind hozzájárul.

2021. márc. 12. 09:16
 13/30 anonim ***** válasza:
15%
Oké, 1 és 4 vagyok. Sárgaföldig le lettem pontozva, de magyarázzátok már meg puhatalpúnál miért fontos a márkás cipő? Annak nincs talprésze kialakítva, az a mezítlábas érzést segíti elő, írtam is, hogy ha váltunk keményebb talpúra, akkor majd odafigyelek jobban a kialakításra, és az is le van pontozva, de senki se veszi a fáradtságot, hogy elmagyarázza mi rosszat teszek éppen... nem fogok venni egy méregdrágát, hogy bevagdossam mert buci a lábfeje a gyereknek, amikor tökéletes puha tetejű és talpú cipőt találtam, újonnan, csak nem híres márka.
2021. márc. 12. 09:16
 14/30 anonim ***** válasza:
88%

Igen, az első cipője méreg drága volt, húztam is a szám, utána lestem az akciókat. Az elején nagyon fontos a jó cipő. Olvastam valahol h pl használt cipőt nem is szabad adni a gyerekekre eleinte.

Nekem se tetszik, hogy horror áron vannak...

2021. márc. 12. 09:17
 15/30 anonim ***** válasza:
31%

Én használtan vettem neki cipőt, aztán a kisebb gyerekemnis azokat használta.

Szerintem pont úgy túl van lihegve ez a cipő téma, mint hogy a babakocsi hordozó részében tönkremegy a gyerek háta... Szerencsére egészséges babaknal ezeknek semmi egyenes hosszútávú következménye nem lesz.

2021. márc. 12. 09:20
 16/30 anonim ***** válasza:
58%
A fene se tudja. 30 éves vagyok, most ha belegondolok, a mi korosztályunkban kb. mindenki kínai meg használt cipőben nőtt fel, nem voltak ilyen-olyan ortopéd cipők általános használatban, aztán mégse ismerek senkit, aki nem baj lenne a lábával, se lúd láb, se bedőlt boka, se fura járás, se semmi.
2021. márc. 12. 09:21
 17/30 anonim ***** válasza:
76%
Deichmann meg kínai cipőket vettem neki 10 éve, arra figyeltem,hogy fogja a bokáját. Egészséges lábú gyereknél szerintem semmi többre nincs szükség. Az iskolai orvosi vizsgálaton ki is emelték,hogy neki van a legszebb bokája 😅
2021. márc. 12. 09:21
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
16:, nekem, apámnak és a fiamnak is nagyon gyenge a boka szalagom,én kínai cipőben nőttem fel, és minden bajom van most is emiatt, hogy nem lett szépen kezelve Nem lúdtalp hanem bedőlt boka. Körömcipőben kifejezetten nevetséges látvány.
2021. márc. 12. 09:24
 19/30 anonim ***** válasza:
60%
Ami már nem full puha talpú (ami hűvösebb időben indokolt csak eleinte) annál azt kell nézni, hogy hajlékony legyen ne merev
2021. márc. 12. 09:26
 20/30 anonim ***** válasza:
81%
Jah szupináltat meg csak ortopédus ajánlására
2021. márc. 12. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!