Adtok a gyerekre trikót?
Figyelt kérdés
Anyukám szerint egy gyerekre mindig kell trikó is.2020. nov. 1. 12:39
11/19 anonim válasza:
Nem értek egyet a wife-beater szimbolikus jelentésével, így nem.
#metoo
12/19 Derjaderja válasza:
Én bodyt adok mindig, de még csak most lesz 2 éves. Nagyon praktikusnak tartom, még 1-2 évig simán. Utána már talán nagy lesz hozzá.
13/19 anonim válasza:
Mármint atlétát? Nálunk a trikó a rövid ujjú póló.
Amúgy nem adok rá.
16/19 anonim válasza:
Ősztől tavaszig itthon mindig, mert nem fűtjük túl a lakást.
Az oviba csak kötöttpulcsi alá, mert az szellősebb, mint a normál pamut felsőrész.
17/19 anonim válasza:
Ősszel és télen igen. Trikó be a gatyába, a pólót nem. Az én fiam nem hajlandó pulcsit v hosszúújjút hordani itthon, de még az oviban sem, muszáj adnom rá h legyen egy plusz réteg.
18/19 anonim válasza:
Nekünk van merino trikónk, azt szoktam ráadni. Én nem öltöztetem túl, direkt erre tartom, mert jól melegíti a hátát így fölötte nem kell nagyon erőlködni.
19/19 anonim válasza:
Én nem adok, itthon meleg van, egy vékony hosszú ujjú felső van rajta általában, de rövid ujjúban is ellenne. 24-5 fok van.
Oviba se adok rá, ott is meleg van, sok kisgyerek rövid ujjúban van.
Van olyan ovistársa, akin van tirkó, rövid ujjú és még egy vékony hosszú ujjú, brutál szerintem.
Ha melegebb ruha kell akkor inkább pulcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!