Adtok a gyerekre trikót?
Figyelt kérdés
Anyukám szerint egy gyerekre mindig kell trikó is.2020. nov. 1. 12:39
1/19 anonim válasza:
🤦 40 éve biztos így volt. Ma már sokkal több lehetőség van.
Nyáron adok rá csak trikót. De akkor mást nem
2/19 anonim válasza:
Én szoktam, de inkább pólót, kell valami a pulcsi alá, különben kényelmetlen.
3/19 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy a póló alá.
2020. nov. 1. 12:48
5/19 anonim válasza:
Eddig nem adtqm, de a virus miatt most sokat szelloztetnek, a pulcsit meg nem veszik fel-le az oviban, igy most trikot+hosszuujju pulcsit kap, miota jol megfazott.
6/19 anonim válasza:
*hosszuujju polot kap a pulcsi ala (elozo voltam)
8/19 anonim válasza:
Póló alá soha.
Rövid ujjúban is elég meleg van az oviban. Kisebbként se adtam.
9/19 anonim válasza:
Soha. Rövidujjú alá alapból röhejes, még hosszú alá el tudnám képzelni, de akkor inkább póló meg pulóver. Nyáron szoktunk ujjatlan felsőkben mászkálni.
10/19 anonim válasza:
Én mindig, ősztől tavaszig. A pólót nem tűröm be a nadrágba, a trikót pedig igen.
Lehet, hogy csak megszokás kérdése, de én magam sokkal fázósabb vagyok nélküle, ezért adok a gyerekre is.
Szerintem tégy, ahogy kényelmesebbnek látod, felesleges ezt túlgondolnod, semmi baja nem lesz a gyerekednek vele vagy nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!