Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Kb miből mennyi ruhája legyen...

Kb miből mennyi ruhája legyen egy óvodás gyereknek, hogy heti 1x elég legyen mosni?

Figyelt kérdés
Pl mennyi melegítőnadrág kell stb hogy elég legyen csak hétvégén mosni? Oviba egy váltás kell, és azt mondták kényelmes, szabadidőruhákba vigyem mindig. Kaptunk pár ruhát, de elég használtak, nem szívesen adom rá.

#Gyerekruha, ruházat,
2020. aug. 28. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Vettem 12-13 hosszunacit. Ezek foleg vekonyak, bentre. Majd meg par kinti madrag kell. Kb 20poloja van, 15 alsogatya. Ezek az ovibajarosak. Vannak ezenkivul itthoniak.
2020. aug. 28. 13:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Pulcsi, átmeneti kabát, sportcipő, vékony sapka, vékony sál, zokni ezekből?
2020. aug. 28. 14:06
 3/8 A kérdező kommentje:
És hol vásároltok?
2020. aug. 28. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Elég egyszerű. Hány nap van a héten? + a váltó ;) Meg is van.

Kétszer egy nadrágot se tudsz ráadni, legalábbis amíg jó idő van és kijárnak az udvarra, biztos hogy tetőtől talpig koszosan viszed haza.

2020. aug. 28. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
37%

Otthonin kívül:

Kényelmes nadrágból 10 db

Legyen 2 csinibb farmerja vagy kis szövetnadrág

4 db csinos felső, ing

Pulcsi 6 db

Póló 10 db

Zokni 10 db

Alsónadrág 14 db

Átmeneti kabát 2-3 db

2 szett sapka-sál

Cipő 3 db kényelmes, 1 db csinibb

2020. aug. 28. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha most 109 cm és 110es ruhák pont jó rá akkor már érdemesebb inkább 116ost venni?
2020. aug. 28. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

109 centisen született az a gyerek, hogy nem tudod mekkorát vegyél neki? 😓

Egyébként az 5-ös túltolja. Minek is egy szezonra 4 cipő, amikor 2 hónapot hordja, onnan jön a téli?

Vagy átmeneti kabátból 3 mi a szent szarnak? Koszos lesz letörlöd vagy kimosod, reggelre száraz. Amit őszre veszel, nem biztos hogy jó lesz tavasszal.

2020. aug. 28. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak hétvégén mosok, igaz több géppel, de szívesen leírom hány ruhája van a kisfiamnak (középsős), amit óvodába hord.

A héten pakoltam át az egész ruhatárát, most van méretváltás, 116-os ruhákat hord főként, amúgy 112 cm és 18 kg.

Leggyakrabban a H&M-től és a Reserved-től rendelek, ill. F&F-ben vásárolok neki. Emellett szoktam venni Pepco-s és Sinsay-s ruhákat is, szerintem ott is ki lehet fogni jobb, elfogadható minőséget.

Sok ruhánk van, de valahogy el is használjuk.....

Zokni: 30 db (vegyesen bokazokni, normál és vastagabból is van pár db.)

Kisgatya: 22 db

Trikó: 5 db (nagyon ritkán hordja)

Harisnya helyett kisfiú "leggings-et" szoktam ráadni, ebből van 6 db.

Őszi/tavaszi sapi 2 db, téli 3 db. Sál nincs:D,

Én általában ilyen puhább anyagú, gumis farmerokban szoktam vinni oviba, ezeket a nadrágokat szereti a legjobban (egyébként itthon is), nem nyúlnak, bolyhosodnak. Ebből van 15 db, vékonyabb vastagabb egyaránt.

Melegítő nadrágja 4 db "ovis" van, ebből 2 szett.

Van 3 elegánsabb nadrágja és 2 normál farmer.

Rövid ujjú 17 db, vékony hosszú ujjú 10 db (ez még kelleni fog, általában csak ez van rajta bent).

Ingből van 1 rövid ujjú és 2 hosszú ujjú (de ez nem csak ovis). Illetve, van egy ünneplős ing,nadrág,cipő.

Pulcsiból van 2 vékonyabb bebújós és 3 cipzáros, valamint 2 vastag.

2 átmeneti kabátja van és 2 téli.

Cipőből: 1 vászon, 2 őszi (ez amúgy sport cipő), illetve 1 elegánsabb. Télre kell venni bakancsot, mert kinőtte, valamint van 1 gumicsizmája, ez bent lesz az oviban. Benti cipője egy zárt szandál, kint abban van, amiben megy oviba.

2020. aug. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!