Óvodás korú gyereknél mit használtok légzéskönnyítésre nátha esetén éjszakára?
Figyelt kérdés
2019. jan. 11. 10:50
1/9 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált a légzéskönnyítő gyógynövényes párnalap.
2/9 A kérdező kommentje:
hol lehet olyat venni?
2019. jan. 11. 11:08
4/9 anonim válasza:
Babyluuf kenőcsöt, szerintem azt ovisnak is lehet.
5/9 anonim válasza:
Babyluuf, lefekvés előtt tengervíz és orrspray, nasivin kids, aztán jó alapos orrsziporszi. Mindig átaludja az éjszakát. Amúgy ilyenkor rutascorbint is adok neki reggel és este felet. Valamint sinupret reggel és este.
6/9 anonim válasza:
Nálunk a kenőcs nem volt jó, rosszul volt már kicsinek is tőle és allergiás lett rá.
A légzéskönnyítő párnalap nagyon bevállt, rendszeresen veszem. Imadjuk
7/9 anonim válasza:
Babyluuf és Nasivin. Az orrszi porszit most kezdjük elhagyni, végre elkezdett normálisan orrot fújni. 3,5 éves.
8/9 anonim válasza:
Xilomarenak volt azt hiszem gyerek verziója, nekünk bevált.
9/9 anonim válasza:
Pont az itteni anyukák írták még régebben is ezt a Baby Luuf kenőcsöt, és tegnap jutott eszembe. Meg is vettem. A lányom, aki előző éjszaka 40-45 percenként sírva kelt, mert a köhögés felébresztette, idegesítette is gondolom és ma átaludta az éjszakát. Fiamnak is bekentem este(egymásnak adták a betegséget, 14 hónaposak) , ő se köhögött.
Csak a hülye fejem szídom hogy ez két nappal előbb nem juttott eszembe. Még nem voltak betegek, így most mindent először veszünk, próbáljuk mi válik be. Hát ez a kenőcs egy arany találmány!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!