H&M gyerekruha méretezés?
Régebben vásároltam a H&M-ben gyerekruhákat, de mivel tőlünk a legközelebbi üzlet 90 km-re van, így felhagytam vele.
Most rendeltem több darabot, ma érkezett meg és kb. sírva tudnék fakadni... kisfiam 104-es ruhákat hord, 1-2 már 110-es az őszi darabokból. A rendelt ruhák 110/116-os méretezésűek (kicsit féltem, hogy ne legyenek túl nagyok, de mondom itt az ősz,tél, alá is lehet öltözni), de szinte kicsi mind a gyerekre! Ezek alig 104-esek...
Tényleg ennyire el lennének méretezve?
Nagyon el vagyok keseredve.
Bebújós pulcsikat biztosan nem tudom ráadni, mert rövidek, a cipzárosból van, ami határeset. Vékony hosszú ujjú szintén rövid.
Melegítők talán talán, szerencsére passzésak.
Rajta van a címke mindegyiken, lehet megpróbálom visszaküldeni, ha kimosom lehet még ennyi sem marad belőlük...
Ti mit tapasztaltok méretezés ügyileg?!
Én neten rendelek tőlük szinte mindig, sose volt gond! Igaz ők már általános iskolásak.
Vagy küld vissza vagy az üzletben csere.
Én is rendszeresen rendelek, ilyen tapasztalatom soha nem volt még, inkább kicsit nagyobb méretezésnek mondanám.
Nyugodtan küld vissza.
egyszerű a visszaküldés
beírod az adatokat, bejelölöd a dátumot mikor jöjjön a futár. Az eredeti csomagba cimkéstől visszateszed a ruhát, lezárod. Nem kell címkézni, a futárnál van előre kinyomtatott matrica, azt ragasztja rá mikor jön a csomagért. Fél perc ügyintézés az egész.
Nem kover a gyermekem, epp ellenkezoleg, kuzdunk erte, hogy a magassagahoz megfelelo legyen.
Egy 116-os pulcsi teljes hossza 39 vagy 41 cm? Nekunk ekkora a 104-es.
Milyen márka 104-es mérete akkora, mint a H&M 116-osa?
Pl. A Lidl ruhái óriásiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!