Téli csizma vásárlásnál átugorhatunk egy méretet 2 éves gyereknél?
Figyelt kérdés
Szamos szupinált, nem rég kezdtük a 20-ast. Mire jön a hideg, addig még nő a lába. 21-est nem vennék, hanem egyből 22-est. Próbálni nem tudunk, mert nincs bolt a közelben.2020. okt. 13. 21:43
21/26 anonim válasza:
Pont ebben a beteges időszakban kellene nagyon sokat kint lenni, hogy edződjön a szervezete. Végre igazán friss a levegő, nem kell megfulladni, mint nyáron. Mi többet vagyunk most kint a gyerekekkel, mint 2 hónappal ezeltt.
22/26 A kérdező kommentje:
Én is szívesen lennék kint vele, de most pl 4 napja esik az eső. Amikor végre nem esett, pont aludt. Örülök, ha a boltba eljutok babakocsival.
2020. okt. 14. 14:10
23/26 anonim válasza:
Salus igen. És minden cipőt próba nélkül veszek, mert mindentől távol élünk. Eddig egyetlen egyszer kellett cipőt visszaküldenem 5 év alatt.
(Nem a próba hiánya miatt nem vált be a Szamos nálunk)
24/26 anonim válasza:
Vagy pontos lemért talphossz stb. számít, vagy hátul kell nézni, hogy mennyi hely van, mert ha az orrát nyomkodod a gyerkek ösztönösen begörbítik a lábujjukat és fals eredményt ad. Akkor is, ha mondod neki, hogy ne csinálja. Egy bizonyos korig ez nem jó módszer, de mikor meg odanő, hogy már nem görbíti be, akkor meg már meg lehet kérdezni..
25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, a 20-as talpbetétet vettem mérvadónak, hogy abban hol van a lába, és a 21-es mellett döntöttem. Jelenleg tényleg kislábú gyerek, végig abban járt a szezonban, most vettem 22-es átmeneti cipőt.
2021. márc. 20. 15:00
26/26 anonim válasza:
8-as vagyok
Nálunk a csizma jó hogy 22-es lett..
Most már szűk neki,pedig az átenetiből akkora kell.
De a 21-ese az 2 hete került talonba...
Forma sem mindegy
Kicsinek 19es lábbal is gond volt a 20-as is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!