Téli csizma vásárlásnál átugorhatunk egy méretet 2 éves gyereknél?
Nem tenném. Óriásit tudnak zakózni a túl nagy cipőben. És semmi garancia, hogy tényleg fog nőni most annyit a lába.
Egyébként is a Szamos bakancs bth-ja ugyanazon méretnél is nagyobb, mint a cipőé.
En sem vennek, mi beleestunk ebbe tavaly. Akcios volt a kiscsizma 22es meretu. Oktoberben megvettem neki a 22es meretet, mikor 20as volt a laba.
Nem volt rajta sosem, mert vastag zoknival is nagyvolt.
Marciusban valtott meretett.
Geox csizma teljesen ujonnan 1200ftert adtam el:(
Menj el egy boltba, vegyél fel egy száma nagyobb csizmát, és aztan rá fogsz jönni, ez mekkora hülyeség.
Vegyél akkor csizmát neki, amikor már aktuális lesz, lehetőleg akkor is feprobalva, pont jót. Persze mindegy, mert online is tudsz méretet cserélni csak lehet egy csomót buksz a visszakuldessel.
Nekem most nőtte ki a 20-ast
Szintén 2 éves
De 22-es csizmát vettem.
Egyszerűen a szőröket bem kalkulálják bele.
Sima béleltből 21-eset. A vastagból 22-eset vettem
/ mindent próbáltunk/
Minden lábbelit úgy vegyél meg, hogy a lába (sarka) mögé az ujjad beférjen.
Se nagyobb ne legyen, se kisebb.
Előre pedig ne vegyél cipőt.
Úristen. Én egy yetit nevelgetek, vagy a ti gyerekeiteknek van ilyen kicsi lába? 2,5 éves lányom 27es cipőt hord...
Egyébként én tavaly megvettem a 27es Lidl hótaposót, mikor csak 25öst hordott, nem esett el benne, és nem panaszkodott, hogy nem lett volna kényelmes, és idén télen is jó lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!