Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » H&m-es babaruhák megéri ennyiért?

H&m-es babaruhák megéri ennyiért?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

1. babámmal vagyok várandós, így nincs tapasztalatom babaruhák terén.😊

A h&m oldalán válogattam össze pár babaruhák: 5rövidujju body, 5 hosszúujju body, 4 kis pamutnadrág, illetve 2 harisnya.

Mindez 20ezer Ft-ra jött ki.

Az 5 db-os body-k ára: 5995

2db-os kisnadrág: 3495

2db-os harisnya: 1290

Az lenne a kérdésem hogy szerintetek megéri az árát vagy esetleg más boltban találnék ettől olcsóbban is?

Arról már olvastam, hogy jó minőségűek, de megéri ennyit kiadni értük? 🤔🙂

2020. jún. 20. 10:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
84%
Ja 50-est ne vegyél. Nagyon max 3db bodyt. Az en fiam csak 50cm volt de 4 kiló. Soha nem ment rá egy 50-es sem semmiből. Ha mégis pici lesz a baba utólag még tudsz venni pár 50-es cuccot.
2020. jún. 20. 13:32
 22/27 anonim ***** válasza:
93%

Én veszek néha onnan, plusz el is lehet adni.

Utólag használtan vennék, nagyon jó állapotú ruhák vannak csomagban, jóval olcsóbban. Most már többnyire így teszek, de persze sokszor becsuszik új ruha (Lidl, Tesco is szokott lenni nagyon jó akció)

Van a facebookon egy csoport, asszem 'Csak h&m-és címkés és használt ruhak". Ott sokszor látok új, kisméretű baba ruhákat.

Gondolom ők is megvették, aztán kicsi lett 😁

Még sok időd van, én apránként vennék dolgokat. A héten is voltam h&m-Ben, volt pár 56os body féláron

2020. jún. 20. 19:03
 23/27 anonim ***** válasza:
71%

Őszinte leszek, nem értem, miért vásárolnak sokan ilyen drága ruhákat a gyereknek azért, hogy nègyszer felvegye, mielőtt kinövi.

Én 99%-ban turiban vettem jó minőségű és szép ruhákat 2-300 forintért, aztán ugyanennyiért tovább adtam.

2020. jún. 20. 20:29
 24/27 anonim ***** válasza:
37%

Az auchanos ruhákat érdemes megvenni. 400 Ft-ért már vannak bodyk. Mi sokat vettünk onnan, meg voltunk velük elégedve. Csak a méretezés nem jó. 1 mérettel kB kisebb, mint rá van írva. Legalábbis a kisebbeknél. De most pl abból 98-ast használunk, amúgy 80-86-os ruhát hord a kisfiam.

A Lidl-ben is érdemes nézni az akciókat, szoktak jó cuccok lenni.

2020. jún. 20. 21:45
 25/27 anonim ***** válasza:
85%

23, kinek mi a drága, ugye? Relatív.

Nekem az időm a drága. Online rendelni pár kattintás, míg turkálóban megfelelő méreret és minőséget vadászni napok kérdése. Eleve a legközelebbi turi hozzánk órákra van.

Ha anyósom túrt valamit, főleg valami címkéset, örömmel elfogadtam.

Auchannal óvatosan. Nagyon hosszú, extra vékony babákra gyártanak. Egyik gyerekem se tudta hordani, pedig mindketten inkább nyurgák mint husik voltak.

2020. jún. 21. 05:33
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ezt nem tudtam. Sosem vettem az Auchanban ruhát, de most megnézem. Fiaimnak majdnem mindenhol nagy a nadrag dereka, ami hosszra jó.
2020. jún. 21. 07:43
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat csajok! 🙂

Mostmár tuti körbe fogok nézni több boltban, turiban is.

Igen tudom, hogy még van időm bőven, viszont nem szeretnénk mindent az utolsó hónapra hagyni, nagy hassal rohangálni a boltokba. Apránként mindent megveszünk ami kellhet, így pár rucit is az első hetekre🙂

2020. jún. 21. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!