Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » H&m-es babaruhák megéri ennyiért?

H&m-es babaruhák megéri ennyiért?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

1. babámmal vagyok várandós, így nincs tapasztalatom babaruhák terén.😊

A h&m oldalán válogattam össze pár babaruhák: 5rövidujju body, 5 hosszúujju body, 4 kis pamutnadrág, illetve 2 harisnya.

Mindez 20ezer Ft-ra jött ki.

Az 5 db-os body-k ára: 5995

2db-os kisnadrág: 3495

2db-os harisnya: 1290

Az lenne a kérdésem hogy szerintetek megéri az árát vagy esetleg más boltban találnék ettől olcsóbban is?

Arról már olvastam, hogy jó minőségűek, de megéri ennyit kiadni értük? 🤔🙂

2020. jún. 20. 10:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%
Én csak onnan vásárolok,nagyon szeretem. Szépek és jó minőségűek szerintem. Viszont tényleg nagyobb a méretezés. Az ára közép kategória. Most akartam eladni 56-tól 68-ig fiú ruhákat,3 nagy szatyor csak H&M-es. Nem kértem érte sokat,de a kutyának nem kellett. Úgyhogy odaadtam a védőnőnek. Nézz a netem ruhacsomagokat,olyan sok van és nagyon jók. Én a mai eszemmel újszülöttnek nem vennék újat,felesleges. Pikk pakk kinövik,ahhoz képest meg drága igen. Mi most 80-asat hordunk,néztem használtan,de már viseltesebbek. Ugye már kúsznak,másznak,esznek pépeket ilyesmi. Úgy hogy megyek a H&M-be...😂
2020. jún. 20. 12:07
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Én válogattam, vettem használtan,pepcosat,h&m ruhákat is.Amíg baba, addig a pepcos is kb annyit kibír rajta, mint bármely márkásabb, nekünk legalábbis az onnan származó ruhák is megmaradtak normális állapotban mintha nem is használtunk volna őket.
2020. jún. 20. 12:12
 13/27 anonim ***** válasza:
79%
Egy tipp: nem tudom, van-e e a közeletekben Auchan. Az Inextensos ruhák minősége elég jó, és árban is jók.
2020. jún. 20. 12:20
 14/27 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem jó az ár-érték arány, pamut ruhák , nem nyúlik, nem szakad, nem kopik ki a minta. Nagyon kicsi babára is innen vettem ruhákat de a méretezése óriási, az 56-os ruhákban elveszett az 53 centivel született gyerekem, 68-as ujjatlan bodykat kb 1,5 éves koráig hordott, még 2 évesen is van olyan 80-as ami jó rá és sapkából, kalapból is simán jó a tavalyi 86-os. Az ujjai/lábai mindennek pillanatok alatt rövidek lesznek, a pocakrésze a ruháknak pedig óriási, úgy lóg rajta egy csomó ruha mint egy madárijesztőn pedig nagyobb a lányom a kortársainál. Nem tudom milyen hosszútestű, rövid végtagú gyerekre tervezték a ruhákat. :D
2020. jún. 20. 12:20
 15/27 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó, de akkor miért onnan veszel? :D :D :D
2020. jún. 20. 12:26
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a h&m-et. A babámra jó a méret is. Álltalában akciókor szoktam vásárolni, úgy jobban megéri.
2020. jún. 20. 12:31
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert még így is az egyik legjobb gyerekruhák de van olyan fazon amit kerülök, meg van amiből direkt egyel kisebb/nagyobb méretet veszek.
2020. jún. 20. 12:33
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok vàlaszt! Tényleg aranyosak vagytok hogy ennyien válaszoltatok. Úgy döntöttem körülnézek még több boltban is, mert igazatok van, ha hamar kinövi akkor nem érdemes ilyen drága rucikat vásárolni neki🙂
2020. jún. 20. 12:39
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"de a méretezése óriási, az 56-os ruhákban elveszett az 53 centivel született gyerekem, 68-as ujjatlan bodykat kb 1,5 éves koráig hordott, még 2 évesen is van olyan 80-as ami jó rá"

Annyira azért nem óriási. :)

15 hónaposom 86-ost hord H&M-esből. Nem tudom a pontos magasságát, 1 évesen volt 78 cm és most 9,6 kg.

Lányom 108 cm és 15 kg, egész régóta 110/116-ost hord.

2020. jún. 20. 12:39
 20/27 anonim ***** válasza:
81%
Ez az oldal nagy H&M fun és nem is olyan rosszak a H&M cuccok de az az igazság, nem is jók. Ezek a szerzek mondjuk megérik. Mert 1000 Ft alatt azért nem nagyon kapsz rendes minőségű bodyt máshol sem. De pl egy melegítő 6-7 ezerért nem éri meg. Bár van ami annyira cuki, hogy csak azért veszem meg.
2020. jún. 20. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!