Decemberben születendő babának milyen mennyit vennétek egyes ruhabeműkből és milyen méretében?
Köszönöm! Lehet nagyon tudatlan vagyok még, de a body fölé Ti adtatok esetleg valami kis pólót es nadrágot? Esetleg hosszu ujjú body es arra egy kis nadrag? Télen pl lakásban két réteg igy elég? Nálunk meleg nagyon a lakas télen.
Valamint, ha csak összesen 4-5 db van 1-1 ruhadarabból, az elég lesz, pl ha egy nap több kis “baleset” történik es ki kell cserélni viszont csak 3 naponta mosnék?
Illetve kis baba “pizsamát” Ti minden nap mostatok vagy azt is kb 3 naponta csereltetek?
Bocsánat a sok buta keresetet, valószínű védőnő illetve család úgyis ad majd tanácsot csak gondoltam megkérdezem :)
Body fölé csak rugdalózót adtam, én sokkal jobban szeretem, mint a pulóver-nadrág kombinációt, sokkal egyszerűbb úgy pelenkázni, hogy kikapcsolom a rugdalózót, mint levenni a nadrágot, aztán újra ráadni.
4-5 ruha megteszi 3 napra balesetekkel együtt, ha mégsem, ráadhatsz egy számmal nagyobbat, amíg meg nem szárad a mosás :) Alváshoz külön nem adtam rá pizsit, viszont mivel alváshoz túlöltöztetni nem szabad, akkor lehet hogy jó egy vékonyabb rugdalózó felülre, de nekem télen abban aludt, amiben napközben volt. Mivel kintre úgyis overált adtam rá, így nem volt kinti-benti rugdalózónk.
Én így csináltam, de majd úgyis hozza a helyzet magától, ahogy neked a legkényelmesebb :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!