H&m-es babaruhák megéri ennyiért?
Sziasztok.
1. babámmal vagyok várandós, így nincs tapasztalatom babaruhák terén.😊
A h&m oldalán válogattam össze pár babaruhák: 5rövidujju body, 5 hosszúujju body, 4 kis pamutnadrág, illetve 2 harisnya.
Mindez 20ezer Ft-ra jött ki.
Az 5 db-os body-k ára: 5995
2db-os kisnadrág: 3495
2db-os harisnya: 1290
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek megéri az árát vagy esetleg más boltban találnék ettől olcsóbban is?
Arról már olvastam, hogy jó minőségűek, de megéri ennyit kiadni értük? 🤔🙂
Mikorra várod? Harisnya kényelmetlen egy újszülöttnek, ne vegyél.
Ha nyári, hanyagold a hosszú bodyt. Elég lesz a rövid ujjú.
Egyébként teljesen jó minőségű, de akció alkalmával, ami gyakori, olcsóbb. Plusz üzletben állandó 2+1 akció van a basic termékekre, így ezresnél is olcsóbb lehet 1 db.
Pepcoban kapsz olcsóbbat, de olyan is.
Köszönöm a válaszokat! 🙂
Én is kicsit dràgának találom azért is gondolkozom rajta ennyit.
Igazából ismerősök, rokonok ígértek ruhákat, kaptunk is már egy párat de mind nagyobb méretű, én és a férjem sem vagyunk magasak, így nem gondolnám hogy a baba is nagy súllyal-centivel születne ezért szeretnék neki pár 50-es rucit beszerezni🙂
Decemberre vagyok kiírva, ezért gondoltam harisnyára is szükségünk lesz ha bejön ha hideg😄
50-eset ne vegyél ilyen drágát, mert ha egyáltalán jó lesz rá, akkor is csak 2 hétig. A 98-as body, amit egy éve hord a lányom az megérte a h m -ben. A kisebb méreteket meg tudod venni pepco-ban, tesco-ban, lidl, aldi. Harisnyát nem szoktak újszülöttre adni, veszel neki overalt és abban lesz majd kint.
Ja igen, a pepco szerintem nem rossz minőség, de 1 hónapra ha rossz is, nem teljesen mindegy, nagyon hamar kinövi.
Amúgy a lányom koraszülött, a 36. hétre született, 3 darab 50-es body-ja volt, több nem is kellett, mert az 56 is jó volt rá.
Szerintem sem drága sőt, a H&M tök olcsó főleg, hogy gyakran van leárazás és -20% napok is. 40-50 ezerből egy konkrét méretből mindent megveszek a gyereknek az adott szezonra. Nálam drága az, amikor ennyiből egy szettet kapok.
A minősége szerintem jó, jó anyagból vannak a ruhák, a varrás talán eddig 3 ruhán kezdett el fesleni a 2 év alatt. A cipők szarok viszont, az nem jó kicsiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!