Szerintetek ez igenytelenseg?

Figyelt kérdés
4 gyerek, ovisok, sulisok. Miota itthon vagyunk karantenban, nem vettem ruhakat. Ami itthon van, azt elhordjuk kint a kertben es biciklizeshez. Mashova nem megyunk. Mindig tisztat adok rajuk, de regiek, kopottak, foltosak, elnyuttek. Iskolaba, ovodaba nagyon figyelek, hogy mindig ujba, szepbe menjenek, de most "orulok", hogy nem kell ruhat venni es elhordjak a meglevoket. Ez igenytelenseg?
2020. máj. 2. 11:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Van határ a lelenc kinézet és az aktív gyerek között. Az ovisomat nem küldtem a csoportba a filccel összefirkált pólóban, de itthon ráadom, amikor fél napot festünk és nem fáj, ha még egy színes folt benne marad a temperától. Ugyanez a kerti kúszós, mászós nadrágokra is igaz. Bolyhos lesz a térde, mert gyakorlatokat csinál. Abban boltba, oviba vagy vendégségbe nem vinném, de itthon senkit nem zavar.

Kapott sok szép nardágot, pulcsit, amiben oviba, programokra járattam volna, de itthon nem fog hímzett farmerban homokozni, így valószínűleg őszre ő is kinövi, mint sok más gyerek a tavaszi ruhatárát.

2020. máj. 2. 14:20
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Amíg tiszta, rendezett a ruházat, akkor nem igénytelenség, még ha régiek, kopottak is a ruhák. Szerintem. Nekem még kicsi a lányom, 1 éves, ő még nem nyúzza el annyira őket.
2020. máj. 2. 14:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Az enyemek fara masznak, homokoznak, saraznak, fogocskaznak, bujucskaznak a bokorban, kusznak a foldon stb. Akkor en meg szerencses vagyok, mert egy darab tavaszi ruhat sem vettem meg, az oszi teli ruhatarat hordjuk meg, es igen kopottak, viseltesek, mert tobb honapig ezeket hordtak. Hosszu ujju felsok, mackok, leggingsek, alaoltozetek ilyesmik. Nem a belelt gatyat vagy anorakot termeszetesen.
2020. máj. 2. 14:56
 14/17 anonim ***** válasza:
92%

En az egesz gyerekkoromat ugy toltottem hogy voltak az iskolai ruhak es a "jatszosak". A jatszos volt altalaban ami mar nem utotte meg az iskolaban vallalhato szintet. Senkit az egvilagon nem zavart hogy fufoltos, kopott ruhaban masztunk fara, astunk lyukat, bringaztunk az uton stb.

Te se torodj ezzel, foleg ha a sajat kertetekben veszitek fel. Manapsag lett ennyire fontos a jatszoterre is tullszoknyaban kell menni dolog, Hol en elek ott feher harisnya kisszoknya balerinacipoben maszokaznak a kislanyok, talan hogy a fotokon jol mutassanak az instan? Regen meg a fagyizoba is ugy szaladtunk at ahogy voltunk. Ne porogj ezen tul sokat.

2020. máj. 2. 14:58
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

Azért nagyon foltosat, elnyűttet én itthon sem adok a gyerekre, ahogy én sem szívesen vagyok rongyosan még a kertbe sem.

De tavaszi ruhákat én sem vettem még egyet sem, a tavalyiakat is előszedtük.

Épp tegnap néztem, hogy a lányomnak is több nadrágja is van ami épp csak bokáig ér, de itthon jó az még.

2020. máj. 2. 16:22
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
Mosott ruhákban vannak, az a lényeg. Gondolom nem félig leszakadt pólót adsz rá. Sosem értettem, hogy anyukák mit pörögnek ezen, hogy ki miben van, főleg ha más gyerekéről van szó... ha újban játszik a gyerek a kertben hát annak simán annyi lehet estére, most akkor minden egyes nap játszuk el azt, hogy kidobom a ruháját mert nem jön ki a folt? Nemááá. Ha valaki megszól ezért, akkor mondd meg neki, hogy ruháztassa ő a gyereket.
2020. máj. 2. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:
74%
kertbe senki nem låtja hogy mibe van a gyerek ,lånyomnak is vastagabb legingsei tėrdökön 2 pici lyuk van ,ettöl még hordjuk sėtához rollerezni .mert csak mostanåba vetem neki 1db uj legingset mert tavalyi nadrågjai egy rėszėt kinöte.
2020. máj. 2. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!