Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Egy méretből mennyi és milyen...

Egy méretből mennyi és milyen ruhácskája van babádnak?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy pl ha most 62es a mérete,mennyi ruhája van? Pl. 2-3 hosszú body,2-3 rövid body,1-2 rugdalózó?

Miből mennyit érdemes beszerezni,hogy legyen váltásnak,de ne legyen túl sok,mert rövid időn belül úgy is kinövi?

2019. szept. 3. 08:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos túl sok.Én magam csak bodyból vettem sokat így nyárra de rengeteg póló van,rugdalózó ,nadrág amit kaptunk és azokat szerintem átnövi.
2019. szept. 3. 09:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ennél sokkal több volt, de tény, hogy, nem tudtuk kihasználni, 10 body, 6 rugi minden méretből volt. Az 56-osat nagyjából 1 hónapig tudja felvenni, nem érdemes rá sokat költeni. Vagy kérj valakitől kölcsön kisruhát, vagy én pl. sokszor vettem használtan a kiara webáruházbol, jó minőségüek, vagy vegyél pepco, tesco-bol. A brendonbol nem látom értelmét egy 3 ezres body-nak, amit 2 hétig tudok ráadni. A 74, 80-as méret az első, ami néhány hónapig hordható.
2019. szept. 3. 09:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ennél több

Oka

Gyakran egy nap 3 öltő kell

Először pelusbaleset miatt

Aztán evés miatt

2019. szept. 3. 09:33
 4/12 A kérdező kommentje:

Persze,tudom hogy több :) ezért lennék kíváncsi,kb mennyi.

Most növi ki az 56os ruháit. Van kb elképzelésem mennyit vegyünk,de kíváncsi vagyok mások tapasztalatára

2019. szept. 3. 09:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mérettől is függ. A kicsikből 8-10 db body, 4-5 nadrág, plusz mivel lányok, pár kisruha és harisnya elég. De pl nekem a nagylányom majdnem 10 hónapig 80-as méretet hordott, mire kinőtte, mehettek a kicsinek ezek a ruhák. Ebből a méretből simán vettem 30-40 bodyt, 8-10 nadrágot.
2019. szept. 3. 09:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az attól is függ, hogy bukós baba vagy sem.

Nagylányom az volt, rengeteg body, rugi landolt naponta a szennyesben, mert teljesen eláztatta (plusz millió textilpelenka, nyálkendő, lepedő...).

Neki 56-osból volt 20 body+rugi és 2 naponta kellett mosnom, pedig nem cseréltem minden apró foltnál, csak ha telibe hányta. Egyébként 2 hónapig hordta és vállalhatatlan állapotban kerültek le róla, annyit mostam (next, ff, hm ruhák).

Testvére 5 hónapos, 74-es ruhaméretnél jár (ő is 56-ossal kezdett), lassan kinövi és újszerűek ruhái, pedig fele ennyi sincs.

Most ~7 rövid ujjú body, 2 hosszú (csak az egyik volt rajta egyszer), rugdalózó most nincs nyáron, van 3 pamut nadrág (nincs kihasználva, elég lenne 1, de szettben volt), pár zokni.

Jön az ősz, lesz pizsinek megint rugi, de elég lesz 2, vettem 1 kapucnis felsőt, plusz 1 melegítőt, 1 melegítő overált. Előtérbe kerülnek majd a hosszú body-k. Bentre majd harisnyával hordja (3-4) vagy pamut nadrággal (2-3).

2019. szept. 3. 09:49
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Hát nálunk is 2-4 rend ruha fogyott egy nap, főleg bodyk, a nadrág kevésbé, de azért néha az is balesetes lett. Plusz ezek olyan kicsik, és mivel kézzel nem mostam, de még külön gyűjtöttem a mi ruháinktól is, csak max. háromnaponta forogtak vissza. Szóval szerintem egy-egy méretből olyan 7-10-es csomag body-ja volt külön rövid és hosszú is, vagy 5-6 talpas nadrág és kb. ugyanennyi egybe rugdalózó, és persze vagy 2 kis kardigán vagy kabátka meg sapi ilyen időkre, amiket ki is használtunk. Persze efelett is mindig akadt vészhelyzetben ajándékba kapott "ünneplő" vagy örökölt, már nagyon "otthonka" :)
2019. szept. 3. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Rövidet a benti hőmérséklet függvényében vennék már.

Nekem általàban van otthonra egy 5 ös olcsóbb csomag

Még minimum 5 ami szép..

Aztán veszek, ha valami megtetszik

Szoktam hosszú ujjú pólót is.

Tugit nem szerettem

Hosszú làbai vannak és emiatt ami jó volt derékban az rövidbek bizonyult

62-68-nàl már harisnyáztunk otthon

Elmenősnek voltak cicanacik ( làny), puha farmer.. Szoknya Stb

Cipő, csizma amikor hidegebb lett overál

A végére több ruhája lett amire valóban szükség volt.

De elôfordult, hogy kellett a sok

2019. szept. 3. 10:46
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Születése óta heti 1x mosok rá, most másfél éves, a 80-as méretet növi ki, 56-tal kezdte. Volt olyan méret, amit 4-5 hónapig is hordott, pl. ma egy olyan kapucnis pulcsi volt rajta ebben a szélben, amit már márciusban is ráadtam. Én szeretem, ha van bőven váltás, meg nem állandóan ugyanazokat adom rá. Bukós is volt 8 hónapos koráig, sokszor kellett cserélni, pelus balesetek, kaja foltok most is vannak. Meg ugye a játszótér, nyakig a homokozóban. Szóval pl. 80-asból, amit 5 hónapja tuti hord biztos van vagy 15-15 hosszú- és rövid body, 10 pár zokni, 6-8 leggings, 3-4 farmer vagy szebb naci, 7-8 rövidgatyó, 3 kantáros rövidgatyó, 4 napozó, 2 kapucnis pulcsi, 4 sima pulcsi, 2 mellény, 2 nyári sapi, 2 őszi sapi, 4-5 rugdalozó. A melegebb cuccokat ugye tavasszal használta, a nyáriakat talán június közepétől tudta, mikor végre jóidő lett. Harisnya, egybe kisruhája nincs.
2019. szept. 3. 12:35
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 3. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!