November végi babanak milyen ruhát érdemes venni? És a legkisebb méretből nem lesz kevés a 6 db? Ha az overalja 62-68-as szerintetek az túl. Nagy lesz rá?
Igen, az nagyon nagy lesz valószínűleg, kisebb overál kellene.
Nekem kevés lett volna a 6 db, de persze ha minden nap, vagy legkésőbb kétnaponta kimosod, ami rajta volt, elég lehet.
mármint miből 6db?
enyém az első 2 hétben minden etetés után bukott egy isteneset, és napi 3x-4x nyakig fosta magát :) volt olyan nap amikor 12x öltöztettem át, de azért 6 elfogyott naponta :D 2 hét után meg kinőtte :P
enyém decemberi, kapott minden méretből overált, az 56osban hoztuk haza, 3 hetesen sétáltunk először, akkor már a 62es kellett, január végén meg kellett vennem egy 68osat is
Első vagyok. Szerintem olyan 10-15 darab azért kell. Bár hogy őszinte legyek, én egy nap max. egyszer öltöztettem/öltöztetem át a lányomat, van, hogy egyszer sem kell. Amikor szoptatom, előkét teszek a nyakába vagy textilpelust terítek a ruhájára kettőbe hajtva, így nem lesz összekenve, peluscserénél jól felhúzok rajta mindent, persze így is van néha baleset. Ő bukni nagyon ritkán szokott, nyilván egy bukósabb babával nehezebb, nem állhatsz mindig lesben.
Az overál a tél második felében már jó lehet rá, hacsak nem születik nagyon aprónak.
Én csak bodyt és rugdalózót vennék neki, az első időkben az a legpraktikusabb. A 6 db szerintem is kevés, inkább 10-12. Az én lányom max 2 darabot használt el egy nap, nem kellett állandóan átöltöztetni, viszont a mosógépet nem érdemes beindítani pár babaruhával.
A méretről pedig: én és a párom is 180 cm felettiek vagyunk, mindketten 57-58 cm-rel születtünk. Csak 62-es ruhákat készítettem be. Ehhez képest a kislányom 50 cm-rel született, minden lógott rajta. :-) érdemes kisebbeket is bekészíteni
Megint első vagyok.
Az én kislányom 6 és fél hetes. Én úgy jártam, hogy készültem sok 56-os meg 62-es ruhával, vettem 2-3 50-est a biztonság kedvéért, aztán megszületett 44 centivel :) Én vagyok nálunk ilyen nagyon pici, 156 centi vagyok, várható volt, hogy nem lesz óriás, de ennyire kicsire se számítottunk. Hát, konkrétan elveszett minden ruhában, a férjem ment 44-es ruhákat venni, míg a kórházban voltunk. Most így másfél hónaposan hord 50-es ruhákat :) SZóval azért készülj kisebbekkel is szerintem, nem tudhatod előre, mekkora lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!