Mi értelme egy újszülöttnek 30-50 ezres ruhákat venni?
Valószínűleg később is így fogják nevelni azt a szerencsétlen gyereket.
Tényleg ilyen újgazdag stílus, nekem is idegen.
Nem gondolom, hogy azért tartanám baromságnak, mert nekem nem telik rá. Ez egy nagyon szubjektív dolog, hogy ki mit sokall. Szakkönyvet ha megkívánok, én se nézem, hogy 10 vagy 50 ezer, de hogy arra költsek irgalmatlan sok penzt, hogy egy újszülött kétszer felvegye, lebukja, aztán kinője, nekem ez nagyon fura, értelmetlen pazarlás.
Amúgy én szinte mindent használtan vettem a babának, mert hibátlan, jó minőségűek voltak azok a ruhàk, és örültem, hogy nem pihennek a szekrényben, hanem újra egy kisgazdához kerültek.
Ha nincs időm használtakat venni, akkor veszek pepco-sat, vagy ca/hm-et, de az a helyzet, hogy utóbbiak 5x annyi pènzért is pont annyi ideig voltak jók, és most ugyanúgy a felesleges tárgyak számàt növelik itthon.
Szóval, mint ahogy már írtam, nekem ez fura, idegen, érthetetlen dolog, úgy érzem, nem lehetne a világon annyi pènzem, hogy ilyesmire költsem. Ugyanakkor másnak meg lehet, hogy az indokolatlan, amire én költök.
De szerintem ez vhogy egy idea vagy elv is, amiben nem lesz egyezés, mert nem anyagi helyzet függő maga az elv.
Van olyan, aki mindent szeretne megadni a gyereknek, inkább magán spórol, de a gyerek soha ne hallja azt, hogy valamit nem lehet. Van, aki meg nevelési céllal sem vesz indokolatlannak tartott dolgot, akkor sem, ha simán lenne annyi pénze.
Egy újszülött ezeket nyilván nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!