Ki milyen autósülést használ 5hónapos babájánál?
Figyelt kérdés
Már nem igazán szeret a hordozóban ülne fel álandóan illetve ki vettem belőle a szükitő betétet mert már nem fért úgy el benne ezáltal mélyebb a hordozó..mivel ülni még nem tud egyértelműen olyat szeretnék ami dönthető és ha már tud ülni akkor is tudjuk használni..2019. jún. 19. 21:29
11/13 anonim válasza:
Én mindig törésteszt alapján vásároltam, az adac oldalán a kényelmességet is nézték, ott a feltételek és ár alapján ki lehet választani párat és azokat megnézni élőben, bepróbálni a gyereket.
12/13 anonim válasza:
Nekünk Caretero Scope volt, amikor kicsi lett a hordozó.
Ez kb 4 éves koráig megvolt, majdnem 2 éves koráig menetiránynak háttal volt bekötve.
13/13 anonim válasza:
7 hónapos korában raktuk át a hordozóból egy ilyenbe: [link]
Dönthető, biztonságos és sokkal jobban el van benne mint a hordozóban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!