Ha pár hetes babával kocsival utaztok akkor viszitek magatokkal a babakocsi mózes részét vagy az autósülést használjátok végig és azt pattintjátok a vázra?
Ez attól függ. Ha viszonylag rövid az autóút és gyorsan el lehet végezni a dolgunk, akkor a hordozót használjuk. De nem szabad túl sokáig benne lenniük, így ha hosszú órákról van szó akkor visszük a mózest.
Egyébként az én fiam egyértelmű jelét adja ha már elege van a hordozóból. Annyira mocorog benne... Látszik hogy nincs más baja csak szabadulna belőle. (4 hónapos)
En nem szeretem a hordozoban tartani sokaig, a korhazban sem ajanlottak, igy en vittem/viszem a mozest is. Talan ketszer fordult elo, hogy nem raktam at, de mindketto kb 10 perces dolog volt es osszesen volt a gyerek az ulesben fel orat az uttal egyutt.
De nagyon sokan az autosulest hasznaljak a babakocsin, en ugy latom.
Nyugat Europaban lakom, MINDEN baba hordozoban setal.
El es virul a nemzet, 89 ev az atlageletkor ( Mo.-n 64 ), es NINCS minden masidik gyereknek gerincferdulese mint otthon.
Lehet nyugodtan hasznalni!
Utolsó!
Te láttál MINDEN nyugat európait babát?? Honnan tudod, hogy mennyinek van gerinc problémája? Rájuk van írva? Az meg, hogy az időseknek szerinted nincs (am van) hogy jön ide? Annak idején nem is kellett autós ülés a kocsikba!
Ne írjuk már felül az orvosok, gyártók ajánlását kényelmi okokból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!