Ki milyen autósülést használ 5hónapos babájánál?
6 hónapos kortól/kb 61 cm magasságtól ezt tudnátok használni:
Nagyobb helyet foglal, de nagyon biztonságos. Nekünk bevált.
14 honaposan került át ulesbe, amit vetünk 0-25 kg espiro delta ülés volt. Elvileg jó lehet, gyakorlatilag nem tudom.
Viszont én 5 honaposan nem tennem ulesbe, a biztonság nem kívánság kérdése
Az elsőnek kb. ekkor vettem egy 0-18-as Römert ami háttal is beköthető, dönthető.
A második már azonnal ezt fogja használni, van benne újszülöttszűkítő, magasan van, tehát ki is lát.
A talpas isofixes hordozók is magasabbak, de egy 5 hónaposnak ilyet már szerintem ne vegyél.
4-es has prést csinál egyfojtába.. ha az ölünkbe van fektetve már fel ül egyedül..
5-ös 3in1-ben babakocsi hordozója
6-os olyan ülésre gondoltam mint pl a 2-es is be linkelt..ülni nem tudó babáknak van tervezve dönthető.. ha nem lenne biztonságos nem terveztek volna ilyet..
7-es köszönöm a válaszod igen ilyet szeretnék ami háttal beköthető és dönthető csak azt nem tudom hogy milyen márka legyen melyik jó és ezért irtam ki a kérdést.
En 0-18 kg kategoriaju ulesbe raktam at a gyerekeket a hordozobol, nalunk azert kellett viszonylag hamar cserelni, mert hosszu babak voltak es kinottek a hordozot.
A jo hir, hogy a kialakitasuk miatt ez pont annyira megfelelo nekik, mint a hordozo.
Ez egyben nektek rossz hir is lehet, mert amig stabilan nem ulnek (es most itt nem az elso ket-harom honapnyi ulnitudasra gondolok), addig dontott pozicioban kell ebben lenniuk, ami kb ugyanolyan, mint a hordozoban. Szoval van ra esely, hogy ugyanazt fogja csinalni benne a babad, mint a hordozoban, de ettol fuggetlenul ultetni meg nem lehet.
Nekem a Cybex Sirona es a Joie spin 360 volt szimpatikus eloben, ezek kozul valasztottam. utobbinak az idei verziojan mar jo az oldalvedelem, kb ugyanaz, mint a Sirona. Arban is mondjuk.
(Ez a regebbi kiadas, az ujrol nem talaltam magyar linket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!